Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Zpět

0 Šperky a módní trendy: čím se řídit?

Your vote is:
0.00 z 0 Hlasů

 

Lásku ke šperkům získáváme už jako děti, i když se jedná spíše o dívčí záležitost. Ke hrám na princezny nám stačila maminčina bižuterie, jako velké ale chceme zazářit. Je rozumné podlehnout trendům ve světě šperků?

 

Nestárnoucí klasika
Opravdu i šperky podléhají módnímu diktátu. Do popředí zájmu i na přehlídkových molech se tak střídají různé tvary, materiály i barvy a každý rok se mění. Když ale chceme investovat do kvalitního šperku, je lepší spolehnout se na nadčasový design než podlehnout momentální módě. Originální šperky jsou výjimečné vždy a za všech okolností a především bez ohledu na aktuální trendy. Mnohé šperky se dědí v rodině z generace na generaci a ani po letech neztratily své kouzlo. Když si dnes vezmete do společnosti prsten po babičce nebo náhrdelník od maminky, máte obdivné pohledy zaručeny. Hlavním trendem ve světě šperků je totiž originalita a jedinečnost, které zaujmou na první pohled. I proto jsou stále oblíbenější šperky na míru, které jsou vyrobené pro konkrétního člověka, aby podtrhly jeho osobnost. Jeho nositel má jistotu, že nosí šperk, který nikdo jiný nemá a mít nebude.

 

Na míru
Designové šperky jsou nadčasové a vhodné pro nošení v běžný den i slavnostní příležitosti. Šperkař je navrhuje nejen pro okrasu, ale vytváří mezi šperkem a jeho nositelem osobní vztah. Samotné výrobě proto předchází také konzultace o tom, jak by šperk měl vypadat a jaká osobnost je jeho budoucí majitel. České designové šperky zajistí mnohem více pozornosti, než několik obyčejných a nezajímavých. Nemusíte se tak bát výrazných linií nebo barev, krása samotného šperku vynikne v kombinaci s jednoduchým oblečením. Při nošení designového šperku se můžete spolehnout na jeho kouzlo a už nemusíte hledat další a další kombinace, jak se ozdobit.

 

Šperk, který si zamilujeme, tak trochu vypovídá o naší osobnosti i životním stylu. Vybírejte proto podle sebe a módními trendy se nechte jen inspirovat, nikoli svazovat

Copyright © 2013 - 2024 All-bazar.cz