Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Zpět

0 3 rady pro objednání nejlepšího fotokalendáře

Your vote is:
5.00 z 2 Hlasů

Potřebujete nový kalendář a přemýšlíte nad tou nejlepší variantou? V takovém případě rozhodně nezapomeňte vzít v úvahu moderní fotokalendáře. Jejich velkou výhodou je možnost přizpůsobení na míru, takže získáte naprosto jedinečný a speciální kousek. V článku navíc najdete tři praktické rady, které vám pomohou objednat takový kalendář, se kterým budete maximálně spokojeni.

Zvolte správný formát

Hned v prvním kroku je důležité zvolit správný formát kalendáře. K dispozici máte varianty pro pověšení na zeď, ale i například i oblíbené stolní kalendáře. V případě nástěnného modelu si dále musíte promyslet, jestli bude ve formátu A4, nebo zvolíte výrazně větší velikost A3, která se snadno stane efektním a dekorativním obrazem s praktickou funkcí kalendáře. U stolních variant máte zase k dispozici výběr mezi měsíčním, čtrnáctidenním nebo týdenním kalendáriem, kdy záleží na tom, co vám více vyhovuje a jestli si do kalendáře rádi vpisujete poznámky.

Přidejte oblíbené fotky v dostatečné kvalitě

Jakmile si vyberete odpovídající formát fotokalendáře, přichází na řadu výběr jednotlivých snímků. Každá fotka by měla být ideálně zaostřená a v dostatečném rozlišení. Pokud chcete A3 formát, počítejte s tím, že fotky musí být opravdu kvalitní, aby se dobře vytisknuly. V dnešní době však takové fotky zvládne i většina chytrých mobilních telefonů, takže vaším nejtěžším úkolem bude vybrat především ty správné snímky. Může se jednat o fotky rodiny, z vaší oblíbené dovolené, nebo třeba o kalendář s vaším domácím mazlíčkem.

Nezapomeňte na další fotodárky

Poslední rada se netýká ani tolik výběru samotného kalendáře, jako spíše objednání dalších fotodárků. Může se jednat například o krásný obraz na stěnu, hrníček, polštářek či jiný předmět ozvláštněný fotkou podle vašeho vlastního výběru.

Copyright © 2013 - 2024 All-bazar.cz