Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Zpět

0 4 tipy, jak konečně zhubnout

Your vote is:
0.00 z 0 Hlasů

 

Splnit si sen o štíhlejším a hlavně zdravějším těle nemusí být tak složité, jak by se mohlo zdát. Dobrou zprávou je, že pílí, konzistentním přístupem a pravidelnými zdravými návyky se mohou dít zázraky. Zapomeňte na drastické krátkodobé diety a konečně zhubněte zdravě a hlavně dlouhodobě.

Jezte vyváženou stravu

Poučka, kterou najdete naprosto všude. Má ale své velmi dobré odůvodnění. Bez vyvážené a správně nastavené stravy si totiž celý proces výrazně prodloužíte, případně úplně znemožníte. V jídelníčku vsaďte na kvalitní čerstvé potraviny a dostatek bílkovin. Dobrou inspirací může být článek týkající se 7 pravidel redukčního jídelníčku, kde najdete cenné tipy, na co si dát pozor.

Nastudujte si důležité informace

V dnešní době máme obrovskou výhodu, že všechny důležité informace jsou dostupné na jednom místě. Stačí si pouze vybrat kvalitní magazín o zdravém životním stylu a fitness a čerpat návody, rady a příklady, jak se dá zhubnout. Příkladem takové stránky, kde najdete pestré spektrum kvalitních článků je například www.fittyn.cz.

Naučte se cvičit podle tepové frekvence

Pro spalování tuků je ideální aerobní cvičení. Jde například o jízdu na kole, běh, bruslení a podobně. Základem je sledování tepové frekvence, která by se měla pohybovat kolem 70 % maximálního tepu. Se sledováním aktuálního stavu a toho, nakolik byl váš trénink efektivní, mohou pomoci nejrůznější fitness náramky a sporttestery. Přečtěte si také další články týkající se cvičení, protože správná technika chrání před úrazy a přináší lepší výsledky.

Využívejte spalovače tuků

Spalovače tuků jsou vhodným doplňkem, jak můžete ještě o kousek zefektivnit snahu o hubnutí. Například kofein je výborný nakopávač před tréninkem. Pamatujte si však, že spalovače jsou pouze jakýmsi doplňkem a největší výsledky dělá strava a pravidelný pohyb.

 

 

 

Copyright © 2013 - 2024 All-bazar.cz