Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Zpět

0 Adventní kalendář pro dospělé? Proč ne

  • Hobby
  • od Redakce
  • 24-11-2018
Your vote is:
5.00 z 2 Hlasů

Každý z nás si jistě moc dobře pamatuje, jak jsme jako malí dostávali od Mikuláše čokoládové adventní kalendáře. Někdo to nevydržel a snědl všechny čokolády najednou, někdo postupně otevíral jedno okýnko za druhým a nechal se překvapovat, jaká čokoláda ho další den čeká.

Vzpomínáte si? A chybí vám ty momenty překvapení? Komu by ne. Na trhu je však mnoho adventních kalendářů, které nejsou plněny jen čokoládou a může si je užít každý dospělý. Přináším vám malou inspiraci.

Kosmetický adventní kalendář

Hitem dnešní doby jsou kosmetické adventní kalendáře, které užijou hlavně ženy, ale existují i ty pánské. Na trhu se objevuje mnoho různých variant a různých značek. Můžete si vybrat kalendáře s dekorativní kosmetikou, tělovou kosmetikou nebo třeba šumivými koulemi do koupele. Výběr je opravdu jen na vás.
Ceny se pohybují od 400Kč do několika tisíc.

Čajový adventní kalendář

Tento kalendář může potěšit jak muže a ženy, tak také děti. Každý den si otevřete okýnko s jiným vońavým čajem. Na trhu jich je velké množství, takže je z čeho vybírat.
Ceny jsou mnohdy příznivé, můžete najít kalendáře pohybující se okolo 100Kč.

Alkoholický adventní kalendář

Alkoholické adventní kalendáře nejsou tak známé, ale na trhu jich je poměrně dost. Můžete sehnat jak kalendáře rumové, tak třeba pivní a vinné, které potěší nejen muže, ale také ženy. Jen ceny jsou celkem vysoké. Můžete proto své ženě či muži vyrobit domácí, který bude přesně podle gusta a zároveň se za něj doplatíte.

Adventní kalendář se svíčkami

Pokud jste velkými milovníky svíček, můžete sehnat i adventní kalendáře plněné svíčkami.

Vyrobte vlastní

V různých obchodech můžete narazit na tzv. "Vyrob si sám" kalendáře. Jsou to kalendáře, které můžete vyplnit podle svého gusta. Přidejte čokoládu, malou kosmetiku, mince, či cokoliv jiného, co tomu druhému udělá radost. Myslím si, že takto vlastnoručně vyrobený kalendář udělá radost ze všeho nejvíce.

Adventní kalendář pro mazlíčky

A nakonec nesmíme zapomenout na ty, kteří nás život ze všeho nejvíce zpříjemňují. Jsou to naši mazlíčci. Dají se sehnat jak kalendáře pro psy a kočky, tak také pro hlodavce.
Ceny se pohybují již od 50Kč.

Tak co, který kalendář se letos chystáte koupit?

Copyright © 2013 - 2024 All-bazar.cz