Najít si čas vyladit si své křivky – na to není nikdy pozdě. Sexy postavičku jako ze žurnálu můžete mít kdykoli, navzdory střídajícím se ročním obdobím. A docílit ladného těla můžete i díky kysaným mléčným výrobkům!
Zaujala vás sem tam nějaká ta reklama na super účinný prostředek k hubnutí, který vás zbaví nadbytečných špíčků jako mávnutím kouzelného proutku, ale jakmile jste si zjistili jeho cenu zatmělo se vám před očima? A přitom je spoustu zdravých a křivky ladících potravin, které jsou mnohem levnější a k mání za pár korun. Ano, řeč je o kysaných mléčných nápojích, které umí skvěle zahnat hlad, a přitom dodat tolik potřebnou zdravou energie, aniž by se vám nežádoucí tuk či cukry usazovaly v těle. A vybírat navíc můžete hned z několika typů, druhů, značek, a dokonce i příchutí zázračných zakysaných mléčných nápojů!
Protože jejich přínos pro lidský organismus je úchvatný a plný bonusů. Vaše tělo díky kysanému výrobku dostane pořádnou dávku vápníku, fosforu, vitamínů A, B, D a samozřejmě nesmíme zapomenout ani na bílkoviny. Největší podíl výhod pro lidské tělo však mají mléčné bakterie, které umí bravurně štěpit mléčný cukr. Mléčné kultury také v trávícím traktu umí zkrotit nežádoucí bakterie a tím nejen usnadnit výrazně trávení, ale také skrze čistá střeva zvýšit obranyschopnost organismu.
Tak tady je! Vyznat se totiž v kysaných mléčných nápojích může být pro někoho oříšek. Rádi vám jej pomůžeme rozlousknout.
Acidofilní mléko je vlastně mléko zakysané kulturou Lactobacilus acidophilus. Jeho chuť je velmi výrazná a pro někoho až příliš kyselá. Acidofilní mléko je však díky tomu mnohem lépe stravitelné. A také obsahuje velký podíl vitamínu B12.
Kefír je vyroben z mléka a kefírových zrn, obsahující mléčné bakterie a kvasinky – samozřejmě bezpečné. Právě ty se podílí na příznivém střevním klima a celkové dobré kondici vašeho zdraví.
Kysané podmáslí je vlastně odpadní produkt při výrobě másla. I když to je plné tuku, kysané podmáslí jej obsahuje maximálně procento a půl. Je tak ideální dietní svačinkou plnou energie, bílkovin, vápníku a také lecitinu.
Komentáře