Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Zpět

0 Chcete mít přehled v oblasti auto-moto? Čtěte tento magazín

Your vote is:
5.00 z 1 Hlasů

 

V současné době sice existuje nespočetné množství magazínů, které se zaměřují na aktuální dění z automobilového a motoristického světa, ovšem ne všechny dokážou nabídnout praktické a ověřené informace. Často se setkáte s tím, že jsou v některých článcích faktické chyby, protože autor je špatně přeložil ze zdrojové stránky. Pokud hledáte vskutku kvalitní online magazín, jenž vám poskytne den co den notnou dávku informací o automobilech a motorkách, máme pro vás jeden skvělý tip.

Představujeme vám online magazín Moto & CARs, kde si na své přijdou jak příznivci rychlých aut, tak i milovníci moderních technologií a nadšenci do motorek. Chcete se dozvědět také něco o financování? Čtete rádi o zajímavostech? V takovém případě je pro vás výše uvedený server jako stvořený.

Články jsou rozdělené do přehledných kategorií

V první řadě vás potěší, že motoristický magazín má články rozdělené do několika kategorií, takže zavítáte vždy do té, která vás zajímá. Přímo na úvodní stránce jsou nejnovější články z auto-moto světa. U snídaně si tak přečtete, co chystají jednotlivé automobilky za modely, jaké motorky spatří světlo světa či jaké události se ve světě chystají.

Stejně tak automobilový magazín myslí na čtenáře, kteří se rádi dívají na videa. Podívejte se na video luxusního modelu Bugatti Royale nebo ultra rychlé motorky od NXT Motors.

Všechno na jednom místě

Internetový magazín má také stránku na sociální síti Facebook. Pokud ji budete sledovat, o nových článcích se dozvíte i přes Facebook. Server se nezaměřuje ale jen na aktuality ze světa automobilů a motorek, také vám poskytne praktické rady. Jak poznat stočený tachometr? Jak cestovat se psem v autě? Za jak dlouho po požití alkoholu můžete za volant? I taková témata v magazínu najdete. ­

Copyright © 2013 - 2024 All-bazar.cz