Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Zpět

0 Erotické masáže aneb všechno, co jste o nich kdy chtěli vědět

Your vote is:
5.00 z 2 Hlasů

Nikoho zřejmě nepřekvapí, že erotická masáž představuje specifickou proceduru zaměřenou na smyslný zážitek a stimulování libida. Zatímco tradiční masáž může zlepšit fyzické a duševní zdraví, erotická masáž je zaměřena na nejrůznější erotogenní zóny těla a zvyšuje sexuální vzrušení.

Erotické masáže a jejich podstata

Erotická masáž poskytuje všechny výhody klasické masáže, ale na rozdíl od většiny prakticky zaměřených masáží představuje hluboce smyslnou zkušenost. Kombinuje nejlepší techniky z široké škály masážních stylů (thajské masáže, klasické, švédské atd.). Přidáním provokativního nádechu a věnováním pozornosti každému centimetru těla posunuje představu o tradičním uvolnění a relaxaci do nového rozměru.

Co znamená „erotická“?

Termín „erotický“ pochází od Erose, řeckého boha lásky. Popisuje vzrušení sexuálních pocitů nebo silnou touhu. Erotismus si lze představit téměř u všech činností, které děláme, ať už při poslechu hudby, tanci, nebo dokonce u jídla. Jedná se zkrátka o zapojení všech našich smyslů a využití prvků, které pomáhají dostat se do kontaktu s naší zemitou, sexuální přirozeností. V mnoha starodávných tradicích (např. v Tantře, více se dozvíte ZDE) se sexuální energie oslavovala jako zdroj kreativity a moci.

Principy erotické masáže

Erotická masáž využívá sexuální energii ke zvýšení intimity, prodloužení potěšení, zintenzivnění vzrušení a zesílení sexuálního naplnění. Povzbuzuje jednotlivce k tomu, aby svobodně vyjadřovali sexuální touhu, chtíč, fantazii a vášeň. Tím, že podporuje tok erotické energie v celé těle, může mít tento typ masáže také léčebné účinky. Nepochybně ale příjemci umožňuje vychutnat si hlubokou relaxaci a blažené pocity erotického doteku.

Nejčastější techniky

Erotická masáž nemá přesně stanovená a nastrojená pravidla, často kombinuje techniky z masáží švédských, shiatsu, taoistických nebo holistických. Zahrnuje všechny tradiční hmaty jako je hlazení, hnětení, lechtání, roztírání, chvění, tepání či tření. Více tipů, jak na smyslnou masáž, najdete V TOMTO článku. Jednou z podstat erotické masáže je spousta volnosti, dále také experimentování s vlastními reakcemi na doteky a naprosté uvolnění a odhození studu či zábran.

Druhy erotických masáží

S oblibou erotických masáží roste i jejich nabídka, proto si můžeme vybrat z rozmanitých druhů podle chuti a nálady. Lze si dopřát například:

· masáž těla na tělo – tření těl maséra/ky a příjemce

· masáž lingamu – jinými slovy masáž penisu, jejímž cílem není jen orgasmus, ale i pozvolné uvolnění a dokonalá relaxace

· tantra masáž – extra intenzivní masáž těla, má dávnou tradici a je zaměřená na dotek a probuzení smyslů

· duo masáž – masírují dvě ženy najednou

· olejová masáž – pro umocnění pocitu se používají afrodiziakální oleje

· nuru masáž – masáž speciálním gelem vyrobeným v Japonsku z mořských řas

· masáž pro páry – zážitek je sdílen s partnerem

Jak smyslná masáž probíhá?

Masáž může být skvělým pomocníkem pro stmelení a oživení vztahu (jak na ni viz článek ZDE). Pokud se však rozhodneme dopřát si profesionální erotickou masáž, bývá s tímto rozhodnutím spojena i mírná nejistota – nevíme, co přesně očekávat, jak se chovat. Každé studio se liší, a pokud se tedy konečně odhodláme dopřát si erotickou masáž, měli bychom se dopředu zeptat, zda se smíme maséra či masérky během masáže dotýkat, jestli bude oblečený/á v prádle nebo nahý/á. Vyhneme se tak následné nejistotě a tápání. Při samotné masáži masér/ka provádí uvolňující masáž a současně vzrušuje naši představivost. Soustředí se na erotogenní zóny a celý zážitek většinou končí lahodným orgasmem.

Erotická masáž už dávno není zakázaným ovocem nebo něčím, za co bychom se snad měli stydět. Naopak – pomáhá k dokonalému uvolnění a nechává probudit naší sexuální přirozenost. Tak proč o sebe čas od času nepečovat i v tomto ohledu?

Copyright © 2013 - 2024 All-bazar.cz