Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  • 0 Slevový portál, kde najdete všechny slevy

    0.00 z 0 Hlasů

    Nakupovat z pohodlí svého domova prostřednictvím internetu jsme si již zvykli. Ušetříme čas, protože nemusíme čekat na slevové nebo výprodejové akce obchodních domů, které se staly fenoménem moderní doby prakticky v celém světě. V některých zemích se staly pověstnými zejména povánoční hromadné slevy. Těmto trendům se přizpůsobují i obchodníci v České republice. Pravdou je, že je to velká příležitost dobře a levně nakoupit. Vyžaduje to ovšem vypravit se do obchodního domu, mnohdy strávit čas ve frontě ostatních zájemců a nakonec nemusíte mít ani štěstí, jelikož nejlepší zboží je vždy středem zájmu a jen se po něm zapráší. V tomto ohledu je proto naprostou bombou slevový portál SlevyS.cz, který vám učiní vaše hledání rychlejším, efektivnějším a pohodlnějším. Jeho hlavním přínosem je maximální usnadnění orientace ve spoustě nabídek. Jak funguje portál SlevyS.cz Veškeré zboží, služby a nejrůznější nabídky jsou přehledně uspořádány do příslušných kategorií. Nemusíte složitě surfovat a hledat to, co potřebujete. Na slevovém portálu SlevyS.cz si jednoduše zvolíte kategorii, která vás zajímá a vybíráte z konkrétního sortimentu. Možností je zde nekonečná řada, takže si můžete zadat například nejprodávanější zboží, největší slevy, slevy ve vašem městě nebo ve všech městech ČR, nejprodávanější výrobky atd. Stejně tak si můžete vybírat kategorie obsahující konkrétní výrobky, jako jsou sportovní potřeby, ošacení, sportovní obuv, šperky, kosmetika, jídlo, zdravé potraviny a celou řadu dalších. Kromě konkrétního zboží jsou ve slevovém portálu SlevyS.cz nabízeny i nejrůznější služby. Od autodopravy, přes lázeňské pobyty, wellnes studia až po poznávací zájezdy, kempy, turistické výšlapy či jiné sportovní akce. Oblíbená je například kategorie dovolená, kde si můžete vybírat z bohaté nabídky destinací, které nabízejí slevy například v rámci last minute. Slevy v kategorií ostatní Jedinečnou příležitostí pro každého, kdo shání například kvalitní levný dárek, je kategorie ostatní. Najdete zde nejrůznější zboží, ať už jsou to hračky pro děti, autopotřeby, bytové doplňky, autopotřeby a další. Kromě tohoto běžného sortimentu zde ovšem najdete slevy i na koncerty, poukázky do aquaparků či lyžařských středisek.

  • 0 Slevový portál, kde najdete vše to, co potřebujete

    0.00 z 0 Hlasů

    V dnešní moderní době již nejsme při nakupování odkázáni pouze na kamenné obchody a supermarkety. Mnohem výhodněji se dá nakupovat prostřednictvím internetu v e-shopech. Jednak jsou zde ceny mnohem nižší, neboť eshopy nemají režii zahrnující energie, platy zaměstnanců či nájem za prodejní plochu apd.   Kamenné obchody musí tuto režii promítnout do cen zboží, což e-shopy nedělají. Navíc má zákazník výhodu nakupování v pohodlí svého domova a dovezení zboží až do jeho bydliště. Nemusíte čekat ani na akce obchodních domů, které lákají zákazníky na své občasné výprodeje a hromadné slevy. Vyhledávání zboží doma na internetu je příjemnou zábavou, která zákazníkovi ušetří čas i peníze. Navíc si může v klidu pročíst popisky, návody a případně i recenze, aby mohl zvolit zboží, které mu bude maximálně vyhovovat. SlevyS.cz Jakousi nadstavbou v této oblasti je slevový portál SlevyS.cz, který vám pomůže v lepší orientaci a urychlí hledání. Jeho výhodou je, že nemusíte serfovat po internetu, ale jednoduše si zadáte kategorii, která vás zajímá a vybíráte z bohaté nabídky. Konkrétně to znamená, že si můžete zadat slevy určitého zboží ve vašem městě nebo ve všech městech ČR, dále nejprodávanější výrobky, nejlevnější nebo naopak nejdražší zboží, největší a nejmenší sleva, určitý sortiment jako jsou sportovní potřeby, obuv, ošacení, šperky, ale i jídlo atd. Kromě zboží si na slevovém portálu můžete vybírat i služby jako je autodoprava, relaxační pobyty, lázeňské pobyty, poznávací zájezdy či dovolená. Kategorie ostatní Nemáte-li konkrétní tip například pro dárek pro někoho blízkého, můžete zvolit kategorii ostatní, kde najdete ty největší slevy, dokonce až 90 %. Vybírat a nakupovat zde můžete vše, na co si jen vzpomenete. Od plyšových hraček pro děti, přes autopotřeby, posilovače svalů, dámské kalhotky, kuchyňské potřeby až třeba po vstupenky na koncert vážné hudby, poukázku do wellnes studia, na zájezd či poukázku na dokonalé umytí vašeho čtyřkolového miláčka.

  • 0 RC modely jsou skvělou zábavou pro každého

    0.00 z 0 Hlasů

    O mužích se často říká, že i v dospělém věku zůstávají stále tak trochu malými kluky. Také se říká, že kdo si hraje, ten nezlobí. Jednou z možností, jak se těmto úslovím přiblížit, je shromažďování či stavění nejrůznějších modelů. Tátové i dědové mohou své malé kluky zasvětit do této pěkné záliby, nebo si díky nim RC modely zamilovat a věnovat se jim sami. Jedinečnou příležitost k pořízení RC modelu na dálkové ovládání nabízí e-shop MODELY-RC.cz.   Jak nakupovat Podmínky jsou velice jednoduché. Stačí vyhledat na internetu webové stránky MODELY-RC.cz a pomocí jednoduchého formuláře se přihlásit a poté zaregistrovat. Budete tak mít možnost vybírat z ohromného množství sortimentu, který zahrnuje RC auta, RC letadla, RC vrtulníky nebo RC lodě. Vesměs se jedná o precizně propracované modely, které jsou naprosto věrnou kopií svých originálů. Každého chlapa i malého kluka musí potěšit miniaturní Porsche, které je navíc dálkově řiditelné. Stejně tak to platí o nerozbitných házedlech, které mají podobu skutečného letadla, o minivrtulnících a dalších skvělých modelech. Sortiment e-shopu E-shop MODELY-RC.cz nabízí prodej RC modelů nejrůznějších kategorií, od aut, přes letadla, vrtulníky až po lodě. Většina z modelů je ovladatelná, takže nemusí jen nečinně zahálet a chytat prach v dětském pokoji či dílně. Tátové se svými dětmi mohou trávit radostné chvíle v přírodě a užívat si řízení letadla či lodě na vodní hladině. Příklady RC modelů: Spirit buggy – má dálkové ovládání se střídavým motorem. Kategorie Buggy je mezi modeláři velice oblíbená a je vhodná pro začátečníky i pro zkušené modeláře. Model má polykarbonátovou karoserii, plastové šasi s příměsí skelných vláken, široká zadní kola a přítlačné křídlo. Lehce zvládá i vysoké rychlosti SKY SURFER 1400, RTF je kluzák pro začátečníky i pokročilé modeláře. Je snadno přepravitelný, takže se hodí pro relaxační řízené létání v přírodě. Vydrží i počáteční časté otloukání a lze s ním provádět i akrobatické obraty bitevní loď German Bismark – německá loď na dálkové ovládání je ideální pro začínající modeláře nebo jako dětská hračka pod dozorem dospělé osoby. Model se prodává kompletně sestavený a na vodní hladině působí impozantně.

  • 0 RC modely aut a lodí potěší děti i dospělé

    5.00 z 1 Hlasů

    Chcete-li svému malému synovi či vnukovi udělat opravdovou radost, pořiďte mu RC model auta, letadla, vrtulníku nebo lodě. E-shop NaOvládání.cz nabízí široký sortiment nejrůznějších modelů vesměs na dálkové ovládání. V pohodlí svého domova si můžete na internetu najít webové stránky tohoto obchodu a vybírat z desítek druhů a typů RC modelů.   Prodej RC modelů je skvělou příležitostí k zakoupení krásného dárku pod vánoční stromek, k narozeninám nebo třeba za dobré vysvědčení. Nedělní rodinný výlet si tak můžete zpestřit dálkovým řízením modelu letadla, vrtulníku nebo třeba lodi na vodní hladině. Co e-shop nabízí? Nejprve je třeba na webových stránkách e-shopu vyplnit stručný formulář, jeho pomocí se přihlásit a zaregistrovat. Jako člen pak budete mít větší možnosti a také získat některé výhody. Výběr RC modelů je natolik pestrý, že si vybere každý začínající, ale i pokročilý modelář. Sortiment zahrnuje RC auta, RC letadla, RC vrtulníky nebo RC lodě. Každý model je precizně zpracován včetně různých detailů. Naprosto věrně tak napodobuje svůj originál a je jeho přesnou zmenšeninou. Platí to například o RC modelu automobilu Porsche, proslulé německé bitevní lodi Bismarck i ostatních modelech od e-shopu NaOvládání.cz. Příklad modelů RC modely jsou skvělé hračky pro děti i dospělé. Některé RC modely vyžadují určitou zkušenost s dálkovým ovládáním, a proto je vhodný doprovod dospělé osoby. To platí zejména u dálkově řízených letadel, vrtulníků nebo lodí. Ovšem například takový kluzák SKY SURFER 1400, RTF je vhodný jak pro pokročilé modeláře, tak pro začínající adepty tohoto zajímavého koníčka. Vydrží totiž i úvodní častá otloukání. Jakmile si jeho dálkové řízení osvojíte, můžete s ním provádět i akrobatické obraty. Malým klukům, ale i jejich tatínkům či dědečkům udělá velkou radost Spirit buggy na dálkové ovládání se střídavým motorem. Kategorie Buggy patří u modelářů k nejoblíbenějším, jelikož je velice stabilní díky širokým kolům a velkému přítlačnému křídlu. Její odolnost zaručuje polykarbonátová karoserie a plastové šasi s příměsí skelných vláken.

  • 0 Hledáte originální dárek pro dítě? Vsaďte na RC modely

    0.00 z 0 Hlasů

    Děti, ale mnohdy i dospělí, přímo milují modely různých druhů aut, letadel či lodí a zvláště ty, které se dají dálkově ovládat. Díky nim mohou sjíždět okolí, zkoušet různé cesty a i to, co daný model dokáže. Dopřejte svým dětem či druhé polovičce oblíbenou zábavu v podobě různých modelů.   Originální dárek V dnešní době, kdy jsme obklopeni nepřebernou nabídkou modelů, hraček, her a zábavy, je těžké vybrat originální dárek, s kterým si děti vyhrají. Kromě toho, že jim dopřejete klasické deskové hry, hračky či elektroniku, můžete vsadit i na RC modely. RC označuje rádiem řízený model, který je zmenšeninou dopravního prostředku, například automobilu, letadla či lodi. Tento model je pohyblivý a nezávislý, jelikož je ovládán rádiovým signálem na dálku. Je libo loď, automobil či letadlo? Ať už je vaše dítě příznivcem automobilů, lodí či letadel, všechny tyto druhy dopravních prostředků můžete zakoupit i ve formě RC modelu. RC auta můžete zakoupit v nejrůznějším provedení. Pro menší děti například i v provedení zvířat, pro větší děti můžete pořídit nejrůznější zmenšené repliky aut na dálkové ovládání. Pro budoucí piloty můžete pořídit i RC letadla na dálkové ovládání, která jsou kvalitní a vynikají svou odolností. Pokud netoužíte po autě ani letadle na dálkové ovládání, můžete si zvolit vrtulník či tanky na dálkové ovládání. RC modely pro každého Skvělé je, že modely na dálkové ovládání okouzlí brzy nejen chlapce, ale i dívky a často také dospělé. Snad každého baví ovládat model na vodě, ve vzduchu či na cestách a řádit s těmito prostředky. Modely sebou můžete brát na dovolenou, ale i na víkendový pobyt na chatě. Děti si s ním vyhrají a budou pro ně i originálním dárkem, který jim vydrží roky. Vyberte proto model, který je vhodný právě pro vaše potomky.

  • 0 Modely aut, lodí a letadel

    0.00 z 0 Hlasů

    Kutilství a modelářství mezi v Česku dlouhou a bohatou tradici. Spousta lidí se věnuje ušlechtilému koníčku a buď doma nebo v minulosti pod křídly Svazarmu si vyráběla miniaturní modely závodních aut nebo lodí. V některých městech si nadšenci budovali autodráhy, na kterých se pořádali často velice prestižní závody. Dnešní doba umožňuje každému pořídit si již hotové modely, se kterými si rádi hrají i dospělí muži, nebo jimi dělají radost svým synům či vnukům. Ideální nakupování nabízí prodej RC modelů, který zajišťuje e-shop Naovladani.cz. Nabídka RC modelů Velice bohatý sortiment nabízí e-shop Naovladani.cz. Vesměs se jedná o modely na dálkové ovládání, ať už to jsou RC modely aut, lodí, letadel či vrtulníků. Výhodou e-shopu je samozřejmě pohodlí při výběru a nakupování, neboť nemusíte obcházet kamenné obchody, být závislí na jejich otevírací době a užšímu sortimentu, který se s bohatou nabídkou e-shopu nedá srovnávat. Webové stránky e-shopu MODELY-RC si můžete otevřít kdykoliv se vám zlíbí a vybírat z desítek druhů a typů RC modelů aut, lodí, letadel nebo vrtulníků. RC auta a další modely jsou skvělým tipem na dárek pod vánoční stromek, k narozeninám nebo třeba za dobré vysvědčení. Ovšem i tátové a dědové si mohou připomenout svá klukovská léta a díky současné moderní technice se vyřádit při dálkovém ovládání oblíbeného modelu. Jak nakupovat v e-shopu MODELY-RC.cz Prvním krokem je vyplnění stručného formuláře na webových stránkách e-shopu, jehož pomocí se přihlásíte a zaregistrujete. Ihned se tak stanete členem RC modelů, čímž získáte větší možnosti a také některé výhody. Poté si už budete moci bez omezení vybírat mezi celou řadou modelů aut, lodí, letadel nebo mezi atraktivními RC vrtulníky. Všechny modely jsou precizně zpracovány, což nejlépe poznáte na různých drobných detailech. Jedná se o dokonalou a přesnou zmenšeninu originálu, ať je to například RC model proslulého automobilu Porsche, nebo věhlasná německá bitevní loď Bismarck a další RC modely. Začátečníkům lze doporučit model, který vydrží i počáteční časté otloukání. Tím je například kluzák SKY SURFER 1400, RTF.

  • 0 Retro plisované sukně jsou opět IN!

    0.00 z 0 Hlasů

      Do školy, do práce i kanceláře, na rande i na úřad – bez plisované sukně v sedmdesátých letech minulého století žádná příslušnice ženského pohlaví neměla kompletní šatník. Mnohými nenáviděná, mnohými milovaná plisovaná sukně se opět s velkou pompou vrací do módy. Máte-li tedy nějaký kousek schovaný ve skříni na památku, je pravý čas oprášit jeho zašlou slávu!   Rafinované záhyby na látce, které dobyly svět   Je to až s podivem, že pár pravidelných záhybů na látce, které často dováděly a dovádí hospodyňky k šílenství, zažilo takový úspěch. A odchod do starého železa rozhodně ani v tomto století plisované sukně neplánují! Ať už zvolíte jednobarevnou variantu, kostku, pruhy nebo pestrobarevnou květinovou záplavu, rozhodně budete za ženu, která ví, co se právě nosí. Obléci si můžete nejen plisovanou sukni různých délek, od mini až tu s délkou až po podpatky, ale také ji doplnit trendy plisovanou halenkou. Ani v otázce typu materiálu či jeho síly nemůžete šlápnout vedle. Plisované sukně se „nosí“ jak se vzdušných materiálů typu žoržet, tak i hrubších v retro duchu a výjimkou nejsou ani úchvatné a dech beroucí plisované šaty.   Nebojte se kombinovat   Možná se bojíte, že plisovanou sukni využijete leda tak na nějaký retro bál – opak je však pravdou. Stačí nahlédnout pod pokličku a rázem zjistíte, že plisovaná sukně se skvěle kombinuje se super moderními materiály, střihy i různými typy svršků. Plisovanou sukni využijete jak v horkém létě, kdy ji můžete originálně sladit i s krajkovým topem, tak i v zimních měsících. Skvěle jí to totiž ladí také s kozačkami i huňatým svetrem. A perfektně se s ní zachumláte i do stylového kabátku. I pro sportovní typy máme dobrou zprávu – plisovanou sukni můžete citlivě sladit i s obyčejnými teniskami, svetrem i mikinou a to dokonce i tou, která má kapuci.  

  • 0 Vydejte se na pohádkový Neuschwanstein

    5.00 z 2 Hlasů

    Tento skvost, připomínající spíše středověký hrad se nachází nedaleko obce Schwangau, nedaleko rakouských hranic a je jedním z nejvyhledávanějších cílů turistů z celého světa. Znát jej můžete například z obalů skládaček puzzle nebo i z Disneyovské pohádky O šípkové Růžence.   Realizaci  monumentální stavby si u architekta Eduarda Riedela objednal panovník Ludvík II. Bavorský a byla započata v roce 1869. Částečně dokončena byla stavba roce 1884. Do podoby, v jaké ho známe dnes byl zámek dostavěn až v roce 1887. Toho už se bohužel výstřední panovník nedožil.Pokud byste chtěli Neuschwanstein zařadit do jednoho architektonického slohu, zřejmě by se vám to ani nepodařilo. Jedná se totiž o směs slohu novogotického a novoromantického. Nejvznešenější místností je beze sporu trůnní sál. Zajímavostí je, že trůn, který byste v něm dle názvu jistě očekávali, zde nenajdete. Nezbyly na něj totiž finance. Cesta Počítejme s tím, že vyrazíte z Prahy. Potom bude váš výlet dlouhý cca 500km a při průměrné rychlosti 100km/h  tedy tuto trasu pojedete zhruba 5h. Vede převážně po dálnici, takže navigaci budete zřejmě potřebovat až pár desítek kilometrů před cílem.    VstupnéDospělí  13€Děti a dorost do 18 let  ZDARMADále můžete za zvýhodněnou cenu zakoupit i tzv. kombinované vstupenky Neuschwanstein + Hohenschwangau  ve stejný den  25€Neuschwanstein + Linderhof + Herrenchiemsee v průběhu 6 měsíců  26€Vstupenky zakoupíte v informačním centru v HohenschwangauOtevírací dobaduben - 15. říjen    9:00 - 18:0016. říjen - březen  10:00 - 16:00Otevřeno je každý den kromě 1.1., 24.12., 25.12. a 31.12.Prohlídka zámku trvá zhruba 30 - 40minut a pokud nejste zrovna německy hovořícím turistou, nezoufejte. Prostřednictvím audiozařízení s českým překladem se budete moci kochat romantikou a kouzlem interiérů naplno.Vzhledem k délce výkladu, jej vydrží i mladší děti. Je však nutné zhodnotit situaci na místě. Zda je dítě v té správné náladě. Ani vy byste nebyli rádi, kdyby vám zážitek, za kterým cestujete delší dobu znepříjemnil brek nespokojeného dítěte. Parking Využít můžete hned čtyři velkokapacitní parkoviště poblíž informačního centra v HohenschwangauAutomobil  6€ / denMoto          2€ / den  

  • 0 Dron - svět z jiné perspektivy

    • Hobby
    • od Redakce
    • 21-08-2018
    2.00 z 2 Hlasů

        Máte rádi dobrodružství, objevování nepoznaného? Rádi byste se na svět koukli zábavně a přitom netradičně? Milujete-li moderní dobu plných technologických vychytávek, pak by ve vaší sbírce neměla chybět neskutečně chytrá hračička – kvadrokoptéra neboli DRON! Vaše výlety a procházky rázem naberou zcela jiný – zajímavější – rozměr a šťávu.   Dron? Dron!   Umí se vypořádat s větrem, turbulencemi, je odolný i stabilní a dokonce vybavený GPS systémem, automatickou regulací rychlosti i uměním detekovat terén podle senzorů. Umí natáčet videa, pořizovat fotografie, odstartovat z vaší ruky a vrátit se dokonce na místo, odkud vyrazil. Ovládat jej můžete rádiově řízeným ovladačem, ale i chytrým mobilem či tabletem. Dokáže sledovat pohyb konkrétní osoby podle detekce její tváře a mapovat tak váš běh či jízdu na kole - je zkrátka parťákem, se kterým nuda nehrozí.   Nejdůležitější otázky pro úspěšný nákup   Drony toho umí hodně a jejich nabídka je skutečně pestrá. První otázka, kterou byste si měli položit je, jak často budete dron používat a zda jste začátečníkem či máte sny o profesionální kariéře. Drony pro příležitostné využití jsou vhodné pro začátečníky, stejně jako pro nárazové létání nadšenců. Jejich pořizovací náklady jsou nižší, dostojí však vašim očekáváním. Tyto drony také bývají odolnější proti neodbornému zacházení a jsou tak ideální i pro vaše první letové zkušenosti. I u těchto variant můžete pořizovat snímky kamerou. Jejich ovládání je intuitivní a zvládne je skutečně každý – i vaše zvědavé dítko. Vyšší řada dronů pro hobby létání je již vybavena kvalitnější technologií – stabilizací kamery, GPS, manuálním režimem i vestavěnou kamerou s vysokým rozlišením. Drony pro profesionální využití jsou cenově náročnější, odvděčí se vám však plnohodnotným leteckým fotografováním i natáčením, kvalitní kamerou i schopností zvládnout každodenní využití. Motory těchto dronů mají vysoký výkon i rychlost, ovladač s dlouhým dosahem, vyšší kapacitu baterie i konstrukci z lehkých, ale zároveň odolných materiálů.   Důležité parametry výběru   Dron nabízí mnoho možností a širokou paletu svého využití. Je tak dobré pohlídat si pár parametrů, které vám pomohou vybrat si ten nejlepší kousek. Velmi klíčový je dosah dálkového ovládání, tedy maximální vzdálenost, kterou může dron od základny – tedy vás – urazit. A rozsah je skutečně velký – od 20 metrů až po 5 kilometrů! Stejně důležitá je i rychlost, jakou může dron létat. Výkonné drony to zvládnou až do hodnoty 60 km/h. Délka letu, tedy výdrž baterie, je velmi důležitá a ovlivňuje především samotný zážitek. Délka letu se u dronů pohybuje v rozmezí 15 až 30 minut a ovlivňuje ji zatížení, počasí i rychlost letu. Pokud se vám zdá tato doba krátká, stačí si dokoupit záložní baterii a vozit ji s sebou :). Materiál, ze kterého je dron vyrobený, je také důležitým prvkem výběru. Levnější drony jsou vyrobeny z plastu, kvalitnější pak z karbonu či hořčíku. Dron s kamerou je skvělou relaxací i zábavou, která vám nabídne pohled na svět z netradičních úhlů. Kameru využijete při procházce, u sportu i při dobrodružném objevování. Modely dronů můžete vybírat s vestavěnou kamerou či s přídavnou a důležitá je i kvalita záznamu.   Co byste měli vědět před nákupem dronu   Budete zřejmě dost příjemně překvapeni jak vysoko a jak daleko váš dron dokáže letět, používat jej bez omezení však není možné. I létání s dronem má totiž svá pravidla. Není žádným malým letadélkem na dálkové ovládání, které dokáže kroužit kolem vás na pár metrů. S dronem se stáváte účastníky leteckého provozu a proto musíte dodržovat pravidla, která zamezí vzniku škod na zdraví, životech i majetku. Pro létání s drony platí: létat ve vzdálenosti 50 metrů od lidí létat 150 metrů od budov létat 5 500 metrů od každého letiště létat do výšky maximálně 100 metrů létat pouze za denního světla vyhnout se létání v bezletové zóně Pokud si pořídíte dron do váhy 20 kg, nemusíte jej nikde registrovat. Pokud si však jakýkoli dron pořídíte pro komerční účely, potřebujete k jeho provozu licenci.

  • 0 Nebankovní půjčka není strašák

    5.00 z 1 Hlasů

    Kolem nebankovních půjček a úvěrů existuje celá řada mýtů a polopravd. Ty však mohou být v celé řadě případů lepší volba než půjčka formou kontokorentu k bankovnímu účtu. Představme si jejich výhody.   Rizika spojená s kontokorentním úvěrem Běžnou praxí je, že mají klienti k bankovnímu účtu sjednán i povolený debet. To znamená, že pokud nemají aktuálně k dispozici vlastní finanční prostředky, mohou sáhnout po libovolně vysoké částce až do maximální výše limitu. Ke konci měsíce musí vždy zaplatit alespoň úroky a jednou za rok je třeba zaplatit úvěr v plné výši. Úroková sazba z půjčené částky se pohybuje okolo dvaceti procent, záleží na konkrétní bance. Může být i vyšší. S placením úroků na konci měsíce je vždy velký problém. Úrok platíte z aktuální dlužné částky a počítá se za každý den. Výše vypůjčené hotovosti se vždy mění a pro klienty je problematické spočítat si přesnou částku zaplacených úroků na konci měsíce. Jinými slovy to znamená, že nikdy nevíte, kolik vám bude ke konci měsíce strženo z bankovního účtu. Necháte si na bankovním účtu určitou rezervu, ta ale nebude stačit. Co se děje dál? Zaplatíte vysokou pokutu a jste okamžitě vedeni v bankovních záznamech jako rizikoví. Pokud konec měsíce vychází na den státního svátku nebo víkendu nemáte možnost dlužnou částku vyrovnat. I za několik let vám banka může odmítnout poskytnout úvěr na základě takového záznamu.     Levnější varianta než kontokorentní úvěr V nelehkém konkurenčním boji s bankovními ústavy se musely prosadit i nebankovní poskytovatelé půjček. Jak mohou v boji s bankovními ústavy vítězit? Jedině tak, že nabídnou příznivé podmínky pro klienty! S nebankovní půjčkou budete vždy vědět, kolik zaplatíte. Už při sjednání úvěrové smlouvy, budete znát celkovou výši nákladů. Zpravidla můžete úvěr splatit dříve bez sankcí a pravidelná splátka je stanovena na přesnou částku. Den splatnosti je volen tak, aby nevycházel na víkend nebo na den státního svátku a vy se neocitli v situaci, kdy musíte hradit penále. Velkou výhodou nebankovních půjček je však to, že nabízejí první půjčku pro nové klienty zcela zdarma. Proč byste měli platit úroky na kontokorentním úvěru, když nemusíte? Rychlost vyřízení půjčky se pohybuje v řádu několika hodin a vše si můžete sjednat doma přes internet. Zkuste to jednou jinak, zkuste nebankovního poskytovatele a využijte výhody první půjčky zdarma.   Co umí nebankovní půjčka: rychlé vyřízení žádosti, expresní výplatu peněz na bankovní účet, zpravidla první půjčku bez poplatků, možnost navýšení limitu půjčených peněz po řádném zaplacení, přesná výše splátky ve stanovený den.   Při výběru nebankovní půjčky vám pomohou i srovnávače půjček a kalkulačky.

Copyright © 2013 - 2024 All-bazar.cz