Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Zpět

0 Jak na online půjčku Home Credit

Your vote is:
0.00 z 0 Hlasů

Společnost Home Credit není třeba příliš představovat, za dobu svého působení na našem trhu si vybudovala silnou značku s velkým jménem. Není divu, že i takový subjekt nabízí nebankovní online půjčky a dostává tak finance ke svým zákazníkům rychle a pohodlně.

Co dostanu s půjčkou Home Credit?

Půjčku vyřídíte od počítače, prakticky kdykoliv a nepotřebujete k tomu více než pár dokladů. Není potřeba ručitel, není potřeba navštěvovat banku. Home Credit navíc láká na celou řadu benefitů, které se u tohoto typu půjček příliš nevidí. Předně je to možnost předčasného splacení půjčky zcela zdarma. Dále můžete měnit výši měsíční splátky a pokud si rozmyslíte, že půjčku nechcete, můžete ji do měsíce úplně zrušit. Pokud chcete, můžete si rovněž připojistit neschopnost splácení. To je služba běžná u bankovních půjček, u těch nebankovních se ovšem teprve zabydluje. Jak je vidět i takovými službami navíc, lze pohotově konkurovat běžným bankovním domům.

Jak to funguje?

Home Credit si můžete půjčit od 10 000 do 150 000 korun a vyřízení půjčky je zcela zdarma. Cesta k penězům začíná vyplněním online formuláře. Zde uvedete výši půjčky o jakou máte zájem a dobu splácení. Po odeslání dotazníku zavolá na telefon uvedený v objednávce manažer, který s vámi dojedná detaily půjčky.

V tu dobu je vhodné mít připravený občanský průkaz a druhý doklad (pas, řidičský průkaz, rodný list a podobně) a údaje o zaměstnavateli (podnikatelé poslední daňové přiznání). Nic víc potřebovat nebudete.

Po tomto rozhovoru obchodní zástupce zpracuje údaje a zašle vám smlouvu k podpisu. Jakmile je smlouva zpět u manažera, odcházejí peníze na váš účet (případně jsou zaslány poštovní poukázkou). Vše bezpečně, z pohodlí domova a bez zbytečného papírování. Pokud potřebujete spolehlivou půjčku s celou řadou benefitů, neměla by vám ta od Home Credit uniknout.

Copyright © 2013 - 2024 All-bazar.cz