Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Zpět

0 Jak se stát dokonalým dárkomágem?

Your vote is:
5.00 z 2 Hlasů

Také někdy litujete toho, že nás neučili vybírat dárky už ve škole? Do života by nám to dalo takovou průpravu, že už bychom nikdy nezklamali žádného oslavence. Myslíte si, že je výběr dárků magická disciplína a měl by existovat titul dárkomága? Chcete se jím stát i bez studií? My vám ukážeme, jak na to.

Detektivní práce

Nejzábavnější činnost přichází hned na začátku. Je na čase zjistit si vše o příjemci daru. Nemusíte znát číslo jeho kreditní karty, i když i to by se někdy mohlo hodit. Stačí vědět, co ho baví, co má rád a čemu se věnuje ve volném čase. Ano, máte povolení „prolustrovat“ sociální sítě a zjistit všechny informace důležité pro výběr toho pravého dárku. V některých případech stačí jen pozorně naslouchat. Máte-li co dočinění s kutilem, správným směrem bude sekce dárků pro kutily. Pokud zjistíte, že hledáte dárek pro nadšeného cyklistu, rybáře, houbaře nebo motorkáře, vsaďte na dárky podle koníčků a zálib.

Vyvolejte příjemnou reakci

Určitě víte, že po každé akci přichází reakce. V případě obdarovávání blízkých je naším cílem vyvolání příjemných emocí. Vyberte tedy dárek tak, aby po jeho rozbalení následoval smích, objímání a radostné výskání. Slzy se počítají také, ale jen v případě dojetí či jako projev překvapení a radosti. Udělejte vše proto, abyste svým dárkem potěšili a byli si jistí, že váš dárek vyjádřil přesně to, co má. Váš láskyplný postoj a vztah.

No nekupto!

Vyberte si ze široké nabídky dárků od společnosti Nekupto. Pokud chcete být dárkomágem, není třeba znát stovky adres a míst, kde můžete pořídit. Ty nejlepší dárky, pro různé příležitosti i různé typy oslavenců, můžete najít pod jednou střechou. Nejen v době předvánočního shonu tedy určitě oceníte nabídku dárků pro ženy, muže, děti, kolegyni, sestru, kamarádku či dědečka na jednom místě.

Drobná kouzla navíc - největší tajemství magie

Nebuďte průměrní a vždy obdarovávanému dejte něco navíc. Úsměvný drobný dárek k tomu hlavnímu. Blahopřání, které jakoby bylo psané vašemu blízkému na míru. Originální a krásné zabalení daru. Netradiční způsob předání. To vše jsou drobné ingredience, které doladí celou atmosféru a kouzlo předávání daru k dokonalosti. Překvapte své blízké tím, že si na dárku dáte opravdu záležet.

Náš tip: I když velikou radost vykouzlíte balíčkem obsahujícím i pouze hrníčkem se jménem, darujte ještě něco navíc. Hrníček naplňte oblíbenými sladkostmi dotyčného a na dno vložte krátký vzkaz. Nebo přidejte do balíčku oblíbený nápoj, kterým pak hrníček může dotyčný ihned naplnit. I když by to, vedle krabičky s čajem, měla být třeba i placatka s něčím ostřejším. Vždyť jde hlavně o oslavu, dobrou zábavu a radost a úsměv oslavence.

Zkouška před udělením titulu

Před samotnou zkouškou, zda jste se opravdu o dárcích naučili všechno, se připravte na to, že jakmile se jednou stanete dárkomágem, očekává se od vás, že ve svém nasazení už nepolevíte. Počítejte tedy s tím, že pokud darujete babičce vánoční baňku s nápisem Báječná babička, nejspíš bude očekávat stejný dárek i druhá babička. A to nemluvě o dárcích pro kolegyně, kterých můžete mít v kanceláři i pět. Snad tedy svůj vysoký standard udržíte a budete nadále kouzlit svým blízkým úsměv na rty.

A pokud se toho nebojíte, a už nyní cítíte ten zvláštní pocit blaženosti ve svém nitru, tak ano, to je ono. Nyní jste dokonalým dárkomágem a dokážete potěšit téměř kohokoliv.

Copyright © 2013 - 2024 All-bazar.cz