Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Zpět

0 Jak vybrat spodní prádlo na svatbu

Your vote is:
0.00 z 0 Hlasů

 

Svatba je jednou z nejdůležitějších událostí vašeho života. Dopřejte si kvalitu a luxus, ať už ve výběru svatebních šatů nebo spodního prádla. Víte, jak vybrat vhodné prádlo na tuto společenskou událost?

 

Styl svatebních šatů

Pro výběr správného spodního prádla musíte nejdřív vědět styl svatebních šatů. Pokud plánujete romantickou a klasickou svatbu s dlouhou sukni, tak klasické kalhotky sice nebudou vidět, ale záleží také na tom, jak se budete cítit. Spodní prádlo musí být v první řadě pohodlné, nesmí nikde škrtit, táhnout ani být jinak nepříjemné.

 

Padnoucí spodní prádlo

Důležitá je i správná velikost prádla. Není nic horšího, než kdyby vám spodní prádlo padalo, případně vás příliš obepínalo. To neplatí jen u žen, ale také u mužů. Určitě už jste si někdy všimli, že si muž oblékl příliš malé boxerky a následně měl kůži otlačenou až téměř do krve. Ideální volbou jsou pohodlné bavlněné trenýrky, které patří mezi nejoblíbenější kousek pánského spodního prádla.

 

Barevnost prádla

Co se týká barev, tak by prádlo nemělo prosvítat přes šaty. Rozhodně se tedy vyhněte černému prádlu pod bílé svatební šaty. Skvělou volbou je bílé spodní prádlo, případně prádlo krémové nebo tělové barvy. Pánské trenýrky se mohou barvou hodit ke zvolenému obleku.

 

Kvalitní střih a materiál

Vhodně zvolený střih a kvalitní materiál zaručí, že spodní prádlo téměř neucítíte. Myslete také na to, že správný střih vás může zeštíhlit a zamaskovat nedostatky vašeho těla. U svatby myslete také na podvazek, případně v zimě silonky pod šaty.

 

Myslete na celodenní oslavu

Při výběru spodního prádla si nikdy neříkejte, že v daném kousku chvíli vydržíte, protože se nejedná jen o obřad. Ve vámi zvoleném spodním prádle budete ve většině případů celý den. Prioritou by tak mělo být hlavně pohodlí, následně vzhled a kvalita.

 

Svatební noc

Na svatební noc se klidně můžete převléct. Je na vás, zda zvolíte noční košilku, spodní prádlo s krajkovým zdobením, případně si muž vybere boxerky. I v tomto případě ale myslete na to, že pokud na dané spodní prádlo nejste zvyklí, budete se cítit špatně a toto naladění na vás bude vidět. Pokud se chcete uvolnit, vyberte si i na svatební noc klasické bavlněné dámské nebo pánské spodní prádlo.

Copyright © 2013 - 2024 All-bazar.cz