Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Zpět

0 Jak zhubnout břicho

Your vote is:
0.00 z 0 Hlasů

Snem téměř každé ženy je v dnešní době ploché bříško. Mužům přestává být kondice jejich těla také jedno a snaží se s přebytečnými kily v pasu bojovat neméně intenzivně. Bohužel o hubnutí břicha platí, že se jedná o velmi obtížný proces závislý na několika proměnných.

Nejde zhubnout jen břicho!

Tělo hubne, pokud se nachází v delším horizontu v kalorickém deficitu. To znamená, že jednoduše vydává více kalorií, než přijímá. Bohužel však není možné přinutit tělo k tomu, aby hublo z vámi vybrané partie. Každému se ukládá tuk jinak a každému se také jinak odbourává, záleží tak jen na vaší genetice, kdy se vám podaří zhubnout tuk na břiše.

Strava a trénink jsou základ

Sériemi sklapovaček tedy rozhodně tuk na břiše nezhubnete. K tomu abyste ho odbourali budete muset cvičit plnohodnotný trénink v posilovně, který bude zaměřen na celé tělo. To však neznamená, že byste měli na cvičení břicha zanevřít. Střed těla je velmi důležitou partií, která zajišťuje správné držení těla a podobně.

Svoji roli při hubnutí hraje samozřejmě z velmi velké části také vyvážená dieta, která tvoří velké procento úspěchu. Pokud se budete dřít v posilovně a pak si zajdete do nejbližší cukrárny na zákusek, pravděpodobně tuk na břichu jen tak neodbouráte.

Nezapomeňte na dostatečnou regeneraci

Regenerace je dalším klíčem k úspěchu. Pokud bude váš trénink perfektně poskládaný a budete mít dokonalý jídelníček, stále musíte tělu ještě poskytnout dostatek prostoru pro to, aby se na něm očekávané změny mohly projevit. Ne nadarmo se totiž říká, že svaly rostou při regeneraci.

Copyright © 2013 - 2024 All-bazar.cz