Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Zpět

0 Kde koupit náhradní díly Zetor?

Your vote is:
0.00 z 0 Hlasů

Na to se ptá každý, kdo má doma některý ze starých modelů Zetorů, nebo jej dokonce využívá ke svému podnikání.

Dříve Zetory jednoznačně dominovaly českému zemědělství

Dnes jsou sice pouhou trojkou, kdy naprostou dominanci v prodejích převzal americký John Deere, avšak pokud jde o množství traktorů v republice celkově, Zetor jednoznačně vede. Staré traktory, mnohdy již veteráni, neskončily ve šrotu. Na vesnicích platí za poklad. Domácí kutilové si je hýčkají. Dědí se, shání se nepojízdní kusy na náhradní díly. To už dnes ale dělat nemusíte. E-shop Nekvinda.cz se totiž na traktory Zetor specializuje a dodává k nim náhradní díly.

Vše pro Zetory z Nekvinda

V e-shopu Nekvinda.cz koupíte náhradní díly pro starší modely Zetorů: Zetor 25, Zetor 50, Zetor Major, Zetor Super i Zetor Proxima. Jde o typové modely pod označením UŘ I., UŘ II. a UŘ III. Mezi náhradními díly si vyberete polomotory, stahovací pásky, sedačky i další větší součástky či drobnosti, které vám mohly na vašem Zetoru dosloužit.

Sortiment pro traktory Zetor je obrovský

Náhradní díly Zetor – to je více než 50 000 skladových položek náhradních dílů. Ano, skutečně jsou všechny skladem, takže od poruchy vašeho traktoru k jeho opravě nemusí uplynout žádná dlouhá doba. Z e-shopu Nekvinda vám součástky odešlou již do 24 hodin. A rádi vám i poradí s nalezením řešení právě pro vaši poruchu Zetoru.

Prodlužte život svého Zetoru

Nefunguje, je dýchavičný, není na něj spoleh? S dostupnými součástkami v perfektní kvalitě váš starý Zetor získá energii mladíka. Zetory na českých vesnicích stále pomáhají. Nejen s podnikáním či přivýdělky, ale i při různých domácích a soukromých pracích v sadech, nebo v lese. Na rozdíl od malých traktůrků mají skutečnou sílu a spolu s podomácku vyrobenými traktůrky z motorů ze starých škodovek jsou krásným koloritem české vesnice.

Copyright © 2013 - 2024 All-bazar.cz