Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Zpět

0 Když čištění odpadu nezvládnete svépomocí, obraťte se na odborníky

Your vote is:
5.00 z 3 Hlasů

Zvon na čištění odpadu je poměrně běžným vybavením domácnosti. Ne vždy však na naše problémy s neodtékajícími odpady stačí. V moderní domácnosti si pomáháme též louhem, ale ani ten není pomocníkem pro jakýkoliv problém. Pokud nevíte, jak na ucpaný odpad a kanalizaci, zavolejte odborníky.

Odpady se prostě z času na čas ucpávají

Ideální je prevence i pravidelné pročišťování odpadů například hydroxidem sodným, tedy louhem. Ten má schopnost rozpustit různé usazené nečistoty a „špunty“ z nánosů mastnoty i pevných částic. Zatímco v umyvadle, a především ve vaně, dělají největší problém vlasy spolu se zbytky kosmetiky, ve dřezu je problémem, pokud do něj vyléváme olej ze smažení, či nepoužíváme sítko na hrubé nečistoty. Na čištění odpadu v případě krize můžeme použít i instalatérské pero, které lze koupit ve stavebninách či v domácích potřebách. Když si však s čištěním odpadu neporadíte ani s jeho pomocí, je čas zavolat odborníky.

Když zlobí záchod

Velkým problémem může být ucpaný záchod. Problémy způsobí spláchnutá dámská hygiena, dětské čisticí ubrousky na zadeček, jiné pevné části, které nám spadnou do záchodové mísy, ale třeba i některé druhy toaletního papíru či jeho nadměrné používání v kombinaci se šetřícími systémy splachování. Protékající toaleta je skutečně nezapomenutelný zážitek a vyžaduje rychlou pomoc odborníků. Již do hodiny jsou u vás schopni být odborníci z firmy Herčík a Kříž. Působí zejména v Praze a ve Středních Čechách, ale jsou schopni vyjet i jinam po republice.

Společnost má know-how v oblasti čištění kanalizace i domovních odpadů. Pomáhá s problémy v rodinných domech, v bytovkách, v kancelářských budovách i ve firmách. Za 28 let nasbírala řadu zkušeností a její služby využilo přes 18 000 zákazníků. Přidejte se mezi ty, kterým taktéž bez problémů odtéká odpad.

Copyright © 2013 - 2024 All-bazar.cz