Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Zpět

0 Likvidace auta vás už nemusí strašit

Your vote is:
0.00 z 0 Hlasů

Neváhejte a zbavte se jej. Staré auto je žroutem peněz. Platíte zákonnou pojistku, i když auto stojí na špalcích. Nezapomeňte ale, že likvidace auta má svá pravidla.

Stát je, co se týče likvidace vozidel, přísný. V první řadě nejde nechat staré auto jen tak někde stát. Dokud jej nezlikvidujete, platíte zákonnou pojistku, což není vůbec malý zásah do rodinného rozpočtu. Zbavit se této povinnosti jde jen na omezenou dobu tím, že odevzdáte na dopravním inspektorátu značky do depozitu. Ani likvidace auta není snadnou. Musí být ekologická. Likvidaci tak musí provádět pouze firmy s oprávněním k ekologické likvidaci. Co za to chtějí? Nebojte se, obraťte se na správnou firmu a nebude vás to stát vůbec nic. Dokonce ještě můžete za svůj likvidovaný vůz něco dostat.

Partner pro ekologickou likvidaci auta je z Raspenavy

Ekologická likvidace vozidel je specializací firmy z Raspenavy. Zaměřuje se na region Liberec, Tanvald, Hrádek nad Nisou, Jablonec nad Nisou, Turnov, Frýdlant, Semily a Mladá Boleslav. Zavolejte a již druhý den mohou být zástupci firmy u vás a váš starý automobil si odvážet. Nestojí to nic, pokud je vzdálenost odvozu do 100 km. Navíc za automobil můžete získat poměrně slušnou sumu.

Kolik za auto v likvidaci?

Vy neplatíte za likvidaci auta nic, naopak získáváte. Firma z Raspenavy nabízí až 10 000 Kč za likvidovaný vůz. Cena závisí na celkovém stavu vozidla, jeho roku výroby a značce. Firma následně využívá náhradní díly z automobilu. Pokud tedy potřebujete pro své jiné auto náhradní díl, opět se můžete zeptat ve stejné firmě. Firma náhradní díly rovněž prodává.

Odhlášení automobilu z evidence na klíč

Je na vás, zdali se rozhodnete odhlásit automobil z evidence svépomocí, nebo si to vyžádáte jako službu na klíč. I v tomto případě vám raspenavská firma pomůže. Pokud budete vůz odhlašovat svépomocí, dostanete potvrzení o ekologické likvidaci vozidla, díky kterému váš automobil z evidence odhlásí.

Copyright © 2013 - 2024 All-bazar.cz