Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Zpět

0 Mezoterapií nejenom k omlazení pleti

Your vote is:
5.00 z 3 Hlasů

Provozujete kosmetický salon? A neuvažujete o rozšíření jeho služeb? Co takhle absolvovat kurs mikrojehličkování? V pohodlí vašeho salonu či domova.
Mezoterapie je jedním ze způsobů omlazení pleti, a to nejenom obličeje, nýbrž i krku, dekoltu a hřbetu rukou, tedy v podstatě kdekoliv, kde klientku trápí vrásky a povadlá pleť. Ta se vypíná prostřednictvím nových buněk a kolagenu, jejichž produkci mezoterapie podporuje.

Jednička v omlazování

Mezoterapie slaví úspěchy především v oblasti omlazování pleti, kde může směle konkurovat i finančně náročným zákrokům estetické dermatologie. Zjevně vyhlazuje jemné vrásky, vyhlazuje povrch pleti, a dokonce zlepšuje ovál obličeje. Pokožku ale také hydratuje, vyrovnává její barevný tón, zlepšuje její hustotu, pružnost, obnovuje správné napětí a celkově ji dokáže prozářit.

Regenerace a oprava pokožky

Samotná metoda je založená na vyprovokování kontrolovaného zánětu pokožky a její následné regeneraci a opravě. Mikrojehličkování totiž výborně stimuluje pokožku a usnadňuje transport a pronikání účinných látek. Výsledkem je celkové zlepšení pokožky, zvýšení jejího napětí a pružnosti.

Proti celulitidě i plešatění

Zatočit ale mezoterapie dokáže i s celulitidou, striemi, pooperačními jizvami a jizvami po akné. A slouží také mužům, u kterých funguje jako účinná prevence plešatosti. Zkrátka se jedná o účinnou metodu na celou řadu problémů, kterých teď máte možnost zbavit i své zákaznice a zákazníky.

Kurz mikrojehličkování s certifikátem

Co pro to budete muset udělat? V podstatě ne zas tak moc. Absolvovat kurs mikrojehličkování. Nebo si na e-shopu eshop.dr-nek.cz objednat přístroj Dr.Nek Dermapen (certifikovaný pro použití v EU). Jeho součástí totiž jsou i tištěná skripta a USB flash disk s videokurzem, který vás do mezoterapie náležitě zasvětí. A především naučí Dermapen používat s pohodlí vašeho salonu či domova. A v čase, který vám bude vyhovovat.

Copyright © 2013 - 2024 All-bazar.cz