Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Zpět

0 Minibus Volkswagen - jaké jsou výhody značky?

Your vote is:
5.00 z 2 Hlasů

 

Německý koncern se od svého založení zaměřuje na vytvoření „lidových aut“. V průběhu let nashromáždily obrovské zkušenosti, které jim v kombinaci s moderními technologiemi umožňují vytvářet spolehlivá auta středního cenového segmentu.

 

Technické, funkční výhody mikrobusů Volkswagen

 

Poptávka po mikrobusech značky Volkswagen však není jen nákladem. Má také řadu výhod:

 

působivé motorické zdroje;

snadnost opravy a údržby;

slušné technické specifikace.

 

Návrháři věnovali velkou pozornost pohodlí řidiče a cestujících. Jedná se o pohodlná sedadla s důležitou podporou bederní a krční páteře. Elektronické systémy usnadňují jízdu a pomáhají přesně parkovat v stísněných prostorech.

 

Důležitou výhodou mikrobusů Volkswagen je hospodárná spotřeba paliva se slušnou silou. To poskytuje vysokou dynamiku, ovladatelnost, snižuje náklady na pronájem. Proto jsou auta stejně pohodlná ve městě i na dálnici. Dají se účinně využít pro každodenní úkoly, výlety na krátké a velké vzdálenosti.

 

Na vysoké úrovni je bezpečnostní systém, který zahrnuje pasivní prostředky:

 

opěrky hlavy;

bezpečnostní pásy;

konstrukce tlumící rám těla;

čelní, boční airbagy.

Aktivní bezpečnost představují elektronické systémy (kontrola trakce, směrová stabilita), které pomáhají udržet vůz pod kontrolou u kluzkých silnic. To výrazně snižuje riziko úrazu.

 

Nejlepší řešení pro osobní dopravu

Dodávky Volkswagen se široce používají pro přepravu osob a zboží. Zde prostornost neohrožuje pohodlí a funkčnost. V případě potřeby se sedadla sklopí, což značně rozšiřuje zavazadlový prostor. Zákazník dostane příležitost přepravovat osobní věci, domácí spotřebiče, materiály, kompaktní vybavení.

 

Na cestách mohou cestující poslouchat hudbu, nabíjet chytré telefony, relaxovat. Salón je vybaven výklenky, háčky na věci, držáky nápojů. Je to nejlepší volba pro výlety a na firemní akce (konference, semináře), volný čas, rodinné oslavy.

Copyright © 2013 - 2024 All-bazar.cz