Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Zpět

0 Motorka pod stromečkem nemusí být velká

Your vote is:
0.00 z 0 Hlasů

 

Motorku si většina z nás představí v barevných plastech nebo naopak chromu a kůži, v obou případech ale jako velký a rychlý stroj. Může však být i menší a nabízet stejnou zábavu i vzrušení.

 

Malá motorka pro velkou radost


Vhodné pro naprosté začátečníky, lehké a snadno ovladatelné. Takové jsou pitbike, malé motorky vhodné i do terénu, které si zamiluje každý. Původně byly určeny pro zrychlení pohybu závodníků a členů jejich týmů po depu a pitline na závodních okruzích, brzy ale došlo k jejich rozšíření mezi veřejnost. Není se čemu divit, jsou nízké, takže z nich snadno dosáhnou na zem třeba i děti, lehce se ovládají a jízda na nich je velmi zábavná. Můžete zkoušet rychlé zatáčky, zlepšovat své schopnosti i techniku jízdy a učit se nové věci. Malá motorka v sobě nese motor o obsahu od 50 do 170 ccm, dokáže tak svým výkonem překvapit. A když ji zrovna nepoužíváte nebo ji potřebujete převézt, zabere mnohem méně místa, než byste čekali. Radost udělá začátečníkům i zkušeným jezdcům, jízdu na pitbike může zkoušet celá rodina, hodí se i pro seznámení dětí s motosportem. Dobře se s nimi manipuluje, jsou lehké a dobře ovladatelné, vhodné jsou tak i pro ty, kteří se třeba na velkou motorku necítí.

 

Ekologicky


Na popularitě získávají také elektrické motorky, které ke svému provozu nepotřebují benzín, ale pohání je elektrický motor. Ten se dobíjí na veřejných dobíjecích stanicích nebo přímo doma z běžné zásuvky pomocí dobíjecího kabelu. Elektromotorky mají velmi tichý chod, jsou šetrné k životnímu prostředí a nevytváří žádné zplodiny. Pro některé typy skútrů a motorek navíc ani není nutné být vlastníkem řidičského průkazu a řešit pojištění či registrace vozidla. Jsou tak skvělé pro pohyb ve městě i na cesty do práce či po okolí.

 

Můžete mít rádi jednu stopu, a přesto netoužit po velké motorce. Pak jsou pitbike skvělou volbou, která udělá radost celé rodině.

 

Copyright © 2013 - 2024 All-bazar.cz