Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Zpět

0 Nádherné vlasy, to je sen každé ženy

Your vote is:
0.00 z 0 Hlasů

 

Ne každá žena má hustou a dlouhou hřívu, ale leckterá po ní touží. Také máte vlasy neustále splihlé a váš culík začíná být nebezpečně tenký nebo toužíte po dlouhých a hustých vlasech? Tak právě pro vás je určený CLIP IN VLASY – prameny syntetických nebo lidských vlasů. V nabídce naleznete různé délky, textury, barvy i tloušťky. Jednotlivé prameny se upevňují pomocí malých sponeček.

Výhody CLIP IN VLASY

Tento příčesek se dá velmi snadno a rychle připevnit, perfektně se spojí s vlasy, které prodlouží, zvýrazní a vytvoří vyšší objem a v žádném případě není k rozpoznání. K vlasům se připíná pomocí malých sponek ke kořínkům vlasů, které jsou velmi kvalitní, bezpečné, nejsou vidět a nesmekají se. Můžete je kdykoli připnout nebo odepnout, neboť manipulace s nimi je velmi snadná. Podrobný návod naleznete na https://www.oxyextensions.cz/clip-in-vlasy.

CLIP IN VLASY můžete používat na různou délku vlasů, ideální je však délka k ramenům. Jeho životnost je dosti značná, při vhodné péči je to až po dobu dvanácti měsíců.

Používání tohoto způsobu prodlužování či zahušťování vlasů se stává velmi populárním a to především díky jednoduché manipulaci v pohodlí domova a také hraje velkou roli přijatelná cenová dostupnost. Nezanedbatelný není ani široký výběr barevných odstínů. K dostání jsou CLIP IN VLASY rovné i vlnité, větší zájem je však o rovné varianty.

Péče o CLIP IN VLASY

Lze jej mýt šampónem, který obvykle používáte na své vlasy, barvit, rovnat nebo natáčet. Vhodné je CLIP IN VLASY sundavat na koupání a spaní.

Kde mohu CLIP IN VLASY pořídit?

Širokou paletu odstínů nabízí e-shop oxyextensions. Můžete si zde vybrat odstíny, díky nimž vykouzlíte dlouhou kštici za několik málo okamžiků. CLIP IN VLASY z nabídky e-shopu jsou vyrobeny ze 100% Remy vlasů, jsou velmi kvalitní, vypadají přirozeně, nádherně se lesknou a i na dotek jsou k nerozeznání. Tento druh materiálu je ideální nejen pro prodlužování, ale i zahuštění vlasů.

  • Podle čeho vybírat? Pro co nejpřesnější určený vhodného odstínu je potřeba, aby fotografie splňovala několik kritérií:
  • V nabídce naleznete 10 barev a tři různé délky. Pokud jsi nejste jistá barevným odstínem, můžete využít možnost služby porovnání barev. Postačí poslat vaši fotografii a profesionálové vám poradí, jaký odstín je vhodný právě pro vás.
  • Musí být vyfocena za denního světla a nejlépe ve venkovním prostředí.
  • Vlasy je potřeba mít rozpuštěné, suché a bez doplňků.
  • Na fotografii musí být vlasy v celé délce.
  • Je vhodné poslat několik snímků v různém světle a z různých úhlů.

Každá sada obsahuje několik dílů, které jsou rozloženy do různě širokých pásů s různým počtem

Copyright © 2013 - 2024 All-bazar.cz