Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Zpět

0 Nejlepší krabičková dieta v Praze - firma versus domácí příprava

Your vote is:
5.00 z 2 Hlasů

 

Nejlepší krabičková dieta je ta, která přesně odpovídá vašemu dennímu příjmu živin, minerálů a vitamínů. Pokud žijete v hlavním městě, máte jednu obrovskou výhodu. V Praze aktivně působí několik desítek firem, které se přípravou fit krabiček zabývají. Nemůžete si v takto široké nabídce vybrat? Nebo uvažujete o tom, že si žádného dodavatele najímat nebudete a raději si krabičkovou dietu začnete připravovat úplně sami? V tom případě čtěte dále, protože v tomto článku najdete všechny podstatné informace, které vám pomohou vyřešit vaše dilema. Najdete v něm také řadu užitečných rad a postřehů, které vám během redukčního režimu přijdou určitě vhod.

Nejlepší krabičková dieta je zdravá a hlavně funguje přesně tak, jak má

Hlavní podstatou krabiček je zdravá redukce váhy, nebo naopak zdravé přibírání. Vaše tělo nesmí během krabičkové diety vůbec strádat. Pokud je jídelníček nastavený zcela správně, nebudete ani během redukčního programu pociťovat hlad, a přesto půjde vaše váha pomalu, ale jistě dolů.

Drastické diety nejsou vhodné pro dospělé a už vůbec ne pro děti. Na druhou stranu zdravou a vyváženou stravou nikdy nic nepokazíte.

Co si vlastně představit pod pojmem krabičková dieta?

Všechny chody (3 až 5 denně) si připravíte, nebo necháte dovézt v praktických krabičkách. Krabičkový systém podporuje pravidelnost, která je pro zdravé stravování a úbytek váhy naprosto zásadní. Bez ohledu na to, zda si krabičky připravujete sami, nebo je objednáváte, jíst byste měli vždy v přibližně stejnou dobu. Nezdržujete se vařením, a tudíž je riziko vlčího hladu minimální.

Během pracovního týdne si vařit navíc ani nemůžete a ne všechny restaurace nabízí v rámci poledního menu zdravou alternativu. Již hotové krabičky jsou tedy velmi komfortním řešením.

4 hlavní výhody odebírání krabiček od dodavatele

  1. Naprosté pohodlí - nemusíte připravovat speciální jídelníčky, nemusíte nakupovat potraviny a ani vařit. Vaším úkolem je jen dodržet pravidelnost ve stravování a sníst celý obsah krabiček.

  2. Jídelníček sestavují odborníci - podstatou krabičkového stravování je dokonale vyvážená strava. Proto by měl mít každý klient sestavený jídelníček individuálně, aby jeho porce obsahovala přesně tolik živin a kalorií, kolik na den jeho tělo potřebuje. Jídelníček sestavuje výživový poradce a k dispozici je vám často rovněž dietolog.

  3. Pestrá nabídka pokrmů - v případě, že zatím nemáte praktické zkušenosti se zdravým vařením, jsou pro vás krabičky skvělou volbou. Profesionální firmy připravují různé pokrmy ze surovin, které zatím sami běžně třeba ani nepoužíváte. Češi ve srovnání s jinými evropskými státy konzumují velmi málo čerstvé ovoce a zeleniny. Kvalitní fit krabičky obsahují doporučenou denní dávku ovoce a zeleniny. Pokud jste doteď měli s konzumací těchto potravin potíže, díky krabičkám se je naučíte jíst pravidelně.

  4. Donáška domů nebo do práce - většina pražských firem vám doveze krabičky, kam potřebujete, nebo si krabičky můžete osobně vyzvednout.

Zdravé krabičky, které si připravíte doma mohou být až o polovinu levnější

Cena krabiček od firmy v sobě zahrnuje i služby výživového experta případně lékaře a v neposlední řadě také profesionálního kuchaře. Cenu zvyšuje i doprava krabiček na místo určení.

Tyto náklady nemusíte řešit, pokud se rozhodnete připravovat si zdravé krabičky sami. Může se vám tak podařit snížit cenu až o polovinu.

Nicméně připravte se na to, že vám plánování jídelníčku, výpočty množství živin a kalorií a následná příprava několika chodů zaberou opravdu hodně času. Pokud máte dostatečnou dávku odhodlání a tvorby jídelníčku vás vyloženě baví, pak se nemusíte ničeho bát. Postupem času se všechno naučíte.

V případě, že vás jakékoliv počty děsí a moc si nevěříte, že budete mít dostatek času a hlavně energie na vaření jídel, raději si objednejte již hotové krabičky.

Šetřit za každou cenu se vám nemusí vyplatit

Domácí krabičky jsou levnější a mají smysl, pokud máte chuť a odhodlání nastudovat si výživové tabulky a naučit se vařit zdravá jídla z čerstvých surovin.

Pokud si krabičky přeplatíte, pokryjete veškerý příjem důležitých živin naprosto bez námahy.

Díky tomu můžete ušetřený čas věnovat vhodné sportovní aktivitě nebo svým koníčkům.

Připravujete si krabičky sami, nebo si je objednáváte?

Ať už vaříte sami, nebo odebíráte hotová jídla, budeme rádi, když se s námi podělíte o vaše osobní tipy a doporučení.

Copyright © 2013 - 2024 All-bazar.cz