Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Zpět

0 Nevíte, komu svěřit výškové práce? My ano!

Your vote is:
0.00 z 0 Hlasů

Výškové práce nejsou jen tak. Vyžadují oprávnění, techniku a zkušenosti. A my víme, kdo to vše má!

Potřebujete opravit střechu na rodinném či komerčním domě? Zbourat komín nebo postavit nový? Nainstalovat reklamu? Pokácet rizikový strom? Opravit elektrické vedení? Všechny tyto práce hravě zvládnou specialisté ze společnosti DS výškové práce. Profíci s šestadvacetiletou horozeleckou praxí, kteří se výšky hned tak nezaleknou.

Obraťte se na profesionály

„Úroveň naší práce je stejně vysoká jako místa, ve kterých se při ní pohybujeme.“ Tento slogan vás přivítá hned poté, co otevřete stránky vyskoveprace-ds.cz. A ten hovoří za vše. Co od firmy DS výškové práce můžete očekávat, to je stoprocentní kvalita za dodržení dodacích termínů a bez zbytečného navyšování ceny. Vše za splnění veškerých bezpečnostním norem a předpisů, kterých v segmentu výškových prací rozhodně není málo.

Mobilní přívěsný jeřáb a plošina

Víte třeba, že do stísněných lokalit, úzkých uliček a historických center měst nesmí vstoupit klasický mobilní jeřáb? Z tohoto důvodu v DS výškové práce používají mobilní přívěsný jeřáb a plošinu, které jim vykonávání výškových prací v malých prostorách umožňují.

Přívěsný jeřáb a plošina k pronájmu

Rádi byste si některý z jeřábů a plošin vypůjčili? I tato možnost tu je. Patřičnou techniku si můžete vypůjčit na několik hodin i dní. Bojíte se, že jeřáb nebudete umět obsluhovat? Ani nemusíte. Součástí zápůjčky je i obsluha jeřábu, která je schopná maximálně využít potenciál daného stroje. Zkrátka to s ním umí. Výsledkem bude úspora času a lepší pracovní výsledky.

Bohatá nabídka služeb

V DS výškové práce toho ale nabízejí mnohem víc. V portfoliu služeb, s nímž se můžete do detailu seznámit na již zmíněných stránkách vyskoveprace-ds.cz, najdete montáže ocelových konstrukcí, práce zednické, klempířské, elektromontážní i shazování sněhu. A spoustu dalších. Práce se zkrátka profíci z DS výškové práce nebojí.

Copyright © 2013 - 2024 All-bazar.cz