Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Zpět

0 Nová Škoda Fabia, to je dlouholetá tradice v novém těle

Your vote is:
3.80 z 5 Hlasů

Jde o výkladní stříbro českého automobilismu, kdo by neznal značku Škoda, jako by snad dnes ani nebyl! Má za sebou stoletou tradici a současně se přizpůsobuje nejmodernějším trendům, dá se tedy směle říci, že jde ruku v ruce s dobou. Nabízí modely plné elegance, které však pamatují i na vysokou míru zabezpečení.

Komfort řidiče je až na prvním místě, stejně jako důmyslné nastavení různých asistentů, jejichž úkolem je postarat se o bezpečný provoz. Příjemná cesta na dovolenou, na nákupy, ale i do práce a za dalšími povinnostmi, na to vše myslí právě ve Škodovce!

Signalizace nezapnutých pásů je důležitá

Patří do moderní výbavy dnešních vozů, a to zcela bez debat. Je neodmyslitelnou součástí auta snad pro každého zodpovědného motoristu. Akustický signál při nezapnutí bezpečnostních pásů upozorní řidiče, kteří občas zapomínají a mají při otočení klíčků v zapalování myšlenky někde úplně jinde. A jen tak mimochodem, jak tedy vlastně vypadá Škoda Fabia ceník? Má různé varianty, zvolit si můžete mezi výbavami nazvanými přiléhavě Ambition nebo Style. Druhá z nich nabízí navíc vyhřívaný přední sedadla a určitě potěší i dešťovým nebo světelným senzorem, velmi praktický je – nejen pro nováčky za volantem – tzv. asistent rozjezdu do kopce.

Sportovní paket potěší milovníky elegance

V nabídce nechybí ani některé velmi zajímavé pakety, jimž určitě dominuje ten sportovně laděný. Fabia přináší díky němu například sportovní kryty pedálů, ale i multifunkční kožený volant, o eleganci je tedy postaráno opravdu na sto procent. Paket Travel Assist rozezná dopravní značky a na cestách vás bude doprovázet digitální asistentka Laura. Sečteno a podtrženo, Škoda je jednoduše značkou, se kterou se počítá i pro 21. století. Bude v něm totiž hrát velmi podstatnou úlohu!

Pro testovací jízdu, či bližší informace a představení automobilu, kontaktujte autorizovaného dealera vozů škoda na www.auto-poly.cz.

Copyright © 2013 - 2024 All-bazar.cz