Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Zpět

0 Odkup firmy je jednodušší, než si možná myslíte!

Your vote is:
0.00 z 0 Hlasů

Máte už podnikání dost a uvažujete o tom, že se své firmy zbavíte? A co vám v tom brání? Můžete ji prodat. Rychle a bez zbytečných průtahů. Poradíme vám, kam se obrátit!

Odkup firem najdete v portfoliu různých společností. Jedna z nich má tuto aktivitu přímo ve svém názvu – Odkup-firmy.cz. Jak to probíhá? Poměrně jednoduše.

Odkup s.r.o.? Rychle a bez problémů!

Firmu od vás odkoupí buď třetí osoba, nebo právě zmíněná společnost. A to v podstatě za splnění jediné podmínky, kterou je zpracování kompletní účetní dokumentace za poslední dekádu. Bez ní nejede vlak, je totiž povinná ze zákona. Zbytek, tedy zanesení změn do obou rejstříků (obchodního i živnostenského) a odhlášení z daňového úřadu bude záležitostí kupce firmy.

Převodová a účetní dokumentace

Začínáte o odkupu své firmy vážně uvažovat? Tak přistupte k realizaci svého záměru. Třeba hned teď. Na stránkách odkup-firmy.cz vyplňte jednoduchý formulář, na jehož základě vám právník společnosti připraví tzv. převodovou dokumentaci. Na vás bude jen příprava již zmíněné dokumentace účetní, po jejímž předání dojde k vyplacení předem domluvené ceny.

Nejvyšší možná výkupní cena

Zřejmě vás bude zajímat její výše. Ta samozřejmě závisí na mnoha okolnostech, a ani v náznaku si ji netroufáme odhadnout. Jedno však je jisté – specialisté společnosti odkup-firmy.cz slibují nejvyšší možnou výkupní cenu. Její výše je každopádně výsledkem dohody a souhlasit s ní musí obě strany. Pokud vy s cenou souhlasit nebudete, můžete od obchodu odstoupit a jít o dům dál. Věříme však, že se tak nestane.

Výkup s.r.o.

Nebo byste naopak nějakou firmu chtěli koupit? I v tomto případě jste na správné adrese. Společnost odkup.firmu.cz se totiž zabývá i výkupy, tedy prodejem firem. Firem prověřených, bez pohledávek a s podrobným účetnictvím, které, jak jsme již zmínili, od prodejců vyžaduje. V nabídce však jsou i virtuální (registrační) sídla na lukrativní bratislavské adrese, která vaší firmě dodají nezbytnou prestiž. Tak neváhejte, mnohdy k úspěchu v podnikání stačí poměrně málo.

Copyright © 2013 - 2024 All-bazar.cz