Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Zpět

0 Plynové pistole Bruni jsou kvalitní. A dostupné i bez zbrojního průkazu

Your vote is:
0.00 z 0 Hlasů

Plynové pistole jsou v České republice nejprodávanějšími střelnými zbraněmi. Hlavním důvodem je fakt, že plynové pistole spadají do kategorie D. Jejich majitelé tedy nemusí být držiteli zbrojního průkazu ani splnit další speciální podmínky. K pořízení plynové pistole stačí vlastnit občanský průkaz a dovršit věk 18 let. Pokud si chcete koupit plynovou pistoli, nepotřebujete k jejímu legálnímu držení povolení. A že ji vlastníte, nemusíte ani ohlašovat.

Proč si pořídit plynovou pistoli?

Plynové pistole a revolvery jsou oblíbeným obranným prostředkem, který je dostupný široké populaci. Nejčastěji se z nich střílí obrannými plynovými náboji s dráždivou substancí. Přitom platí, že čím větší je ráže plynové pistole, o to větší je i dávka látky v náboji. Klasickou ostrou munici z plynové pistole vystřelit nelze. Za prvé je v hlavni nainstalovaná přepážka, za druhé nemá plynová pistole dostatečný výkon. I tak ale může při výstřelu z malé vzdálenosti plynová pistole způsobit vážné zranění. Pro plynové pistole jsou k dispozici i akustické náboje, často se proto používají jako startovací. A navíc s nimi lze odpalovat světlice. A protože jsou plynové pistole a revolvery nezřídka dokonalými replikami slavných ostrých modelů, získaly si oblibu i mezi sběrateli.

Plynové pistole Bruni vypadají skvěle. A je na ně spolehnutí

Rozhodli jste pořídit si plynovou pistoli a váháte, kterou značku vybrat? Seznamte se s nabídkou italské firmy Bruni. Ta má své místo na trhu již půl století. A z dodavatele pro výrobce replik historických zbraní se vypracovala na předního producenta plynových a signálních pistolí i nábojů. Navíc vyrábí i ohňostroje a lovecké předměty.

Jaké plynové pistole Bruni nabízí?

Dostupné jsou klasické, samonabíjecí i poloautomatické plynové pistole Bruni, převážně s ráží 9 mm. Najdete mezi nimi zdařilé repliky oblíbených modelů tak známých značek, jako je Berreta, Glock, Walther, Browning nebo Colt.

Copyright © 2013 - 2024 All-bazar.cz