Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Zpět

0 Podzim je tu, máte už vybrané boty?

Your vote is:
0.00 z 0 Hlasů

Je čas schovat do botníku balerínky a letní kozačky, mohla byste snadno prochladnout. O slovo se hlásí botky, které vás příjemně zahřejí a určitě v nich i sklidíte úspěch.

V kurzu jsou botky elegantní – kožené kozačky, ale i rafinovanost nezná mezí – punkový styl jim vévodí.

Design, ale zároveň pohodlí

Jistě to není jen o designu, ale i o pohodlnosti. Boty, které si vyberete, by vás neměly tlačit a měla byste se i zamyslet, kam je budete nosit. Do školy, do práce nebo ven s kamarádkami? Naleznete samozřejmě i univerzální boty, které vás překvapí svým použitím, jak do přírody, tak do práce. Jen k nim musíte vhodně sladit svůj outfit. Vínová bude na podzim všude, je opravdu trendy.

Různé druhy bot pro všechny typy povah

Boty tak nabírají na obrátkách a vy nevíte, které si vybrat. Volte ty, které budou nejblíže vaší duši a celkovému typu osobnosti. Pokud jste jako malá chodila do stájí a pečovala o koně, zamilujete si typ bot, které jsou si s těmi koňskými velmi podobné. Kotníkové perka s nízkým podpatkem a bez zipu – jak lépe je charakterizovat? Místo zipu je zdobí guma.

Na své si přijdou i milovnice rocku a punku. Biker boty jsou populární v New Yorku a Londýně. Zněžnit se dají v kombinaci s květovanými šaty. S těmito boty přicházejí v úvahu i kozačky nad kolena a holiny. Jsou praktické a hodí se do deště. Vzít si je můžete k legínám, kalhotám a sukni. Boty, které jistě nikoho neurazí a vy je jen oprášíte ze svého botníku. Válenky jsou a budou moderní zatím stále. Nosily se už loňskou zimu, takže si je nyní dopřejte klidně už na podzim. Podšívka z ovčího rouna je velmi hřejivá, pozor na podzimní deštíky, ten den si raději vezměte již zmiňované kozačky nebo holiny.

Také platí pravidlo, že čím větší lesk, tím lepší. Nebojte se boty ozvláštnit o třpyt, cvočky, nýty a další drobnosti, které je vyzdvihnou o úroveň výš. 

Copyright © 2013 - 2024 All-bazar.cz