Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Zpět

0 RC modely aut a lodí potěší děti i dospělé

Your vote is:
5.00 z 1 Hlasů

Chcete-li svému malému synovi či vnukovi udělat opravdovou radost, pořiďte mu RC model auta, letadla, vrtulníku nebo lodě. E-shop NaOvládání.cz nabízí široký sortiment nejrůznějších modelů vesměs na dálkové ovládání. V pohodlí svého domova si můžete na internetu najít webové stránky tohoto obchodu a vybírat z desítek druhů a typů RC modelů.

 

Prodej RC modelů je skvělou příležitostí k zakoupení krásného dárku pod vánoční stromek, k narozeninám nebo třeba za dobré vysvědčení. Nedělní rodinný výlet si tak můžete zpestřit dálkovým řízením modelu letadla, vrtulníku nebo třeba lodi na vodní hladině.

Co e-shop nabízí?

Nejprve je třeba na webových stránkách e-shopu vyplnit stručný formulář, jeho pomocí se přihlásit a zaregistrovat. Jako člen pak budete mít větší možnosti a také získat některé výhody. Výběr RC modelů je natolik pestrý, že si vybere každý začínající, ale i pokročilý modelář. Sortiment zahrnuje RC auta, RC letadla, RC vrtulníky nebo RC lodě. Každý model je precizně zpracován včetně různých detailů. Naprosto věrně tak napodobuje svůj originál a je jeho přesnou zmenšeninou. Platí to například o RC modelu automobilu Porsche, proslulé německé bitevní lodi Bismarck i ostatních modelech od e-shopu NaOvládání.cz.

Příklad modelů

RC modely jsou skvělé hračky pro děti i dospělé. Některé RC modely vyžadují určitou zkušenost s dálkovým ovládáním, a proto je vhodný doprovod dospělé osoby. To platí zejména u dálkově řízených letadel, vrtulníků nebo lodí. Ovšem například takový kluzák SKY SURFER 1400, RTF je vhodný jak pro pokročilé modeláře, tak pro začínající adepty tohoto zajímavého koníčka. Vydrží totiž i úvodní častá otloukání. Jakmile si jeho dálkové řízení osvojíte, můžete s ním provádět i akrobatické obraty. Malým klukům, ale i jejich tatínkům či dědečkům udělá velkou radost Spirit buggy na dálkové ovládání se střídavým motorem. Kategorie Buggy patří u modelářů k nejoblíbenějším, jelikož je velice stabilní díky širokým kolům a velkému přítlačnému křídlu. Její odolnost zaručuje polykarbonátová karoserie a plastové šasi s příměsí skelných vláken.

Copyright © 2013 - 2024 All-bazar.cz