Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Zpět

0 Sjednejte si pojištění online. Všechny druhy pojištění nejlevněji!

Your vote is:
0.00 z 0 Hlasů

Asi každý z nás již někdy sjednával nějaký pojišťovací produkt. Existuje celá řada pojišťovacích produktů, které jsou určeny pro různé životní situace. Patříte-li mezi motoristy, určitě vás každoročně zajímá povinné ručení, někteří z vás si připlácejí také za havarijní pojištění. Pokud vlastníte nějakou nemovitost, lze téměř s určitostí říci, že ji máte pojištěnou. Někteří lidé v dnešní době volí také pojištění domácnosti. Chystáte se na dovolenou? Potom vám nemůže chybět ani pojištění na cesty.

Co vám sjednání online přinese?

Že je těch druhů pojistných smluv ale opravdu hodně, co říkáte? I když máte jen ty základní pojišťovací produkty, jako je třeba povinné ručení nebo pojištění nemovitosti, tak v souhrnu to může být nemalá částka. Lze ji přitom výrazně srazit. Jednoduše stačí sjednat si některý z vámi využívaných pojišťovacích produktů online. Zpravidla můžete získat:

  • V průměru nejnižší ceny na trhu
  • Slevu za online sjednání

Za nejlepšími cenami

Naprostá většina z nás si zvykla, že pokud zabrousíme na internet za zbožím nebo službami, zpravidla je zde pořídíme za mnohem výhodnější ceny. Nejinak je tomu také v případě pojišťovacích produktů. V tomto ohledu navíc existují různé srovnávače, které vám pomohou najít tu nejlepší nabídku na trhu. Dobrým příkladem může být povinné ručení 2019, což je jeden z nejvyhledávanějších pojišťovacích produktů. Osobní automobil vlastní valná většina z nás, často je v rodině hned několik vozů, přičemž v případě povinného ručení se platbě této pojistky nevyhnete. Je to ostatně patrné už z jejího názvu.

Také u povinného ručení vám celá řada pojišťoven nabídne ještě další slevu, a to za online sjednání. Pokud si totiž objednáte pojišťovací produkty z pohodlí svého domova, méně také zatěžujete samotnou pojišťovnu. Sjednání smlouvy tímto způsobem je tak levnější rovněž pro pojišťovnu.

Různé druhy pojištění

Jak jsme již ale naznačili v úvodu, je zde také celá řada dalších pojišťovacích produktů. Velmi běžné je rovněž pojištění nemovitosti, které sjednáváme obvykle zejména pro krytí následků živelních katastrof. Stále populárnější je ale také třeba pojištění domácnosti, které vám dokáže pojistit domácnost třeba proti krádeži vloupáním nebo jiným nečekaným událostem, které nemůžete ovlivnit. Ať už si tedy vyberete libovolné pojištění, ve všech případech můžete ušetřit díky sjednání prostřednictvím internetu. Využití srovnávačů jednotlivých druhů pojistek lze jedině doporučit, protože můžete ušetřit až tisíce korun.

Chystáte se na dovolenou?

Mnoho lidí zbytečně platí drahou pojistku, takže úspora při sjednání smlouvy přes internet může být opravdu velmi výrazná. Ušetřit můžete také před cestou na dovolenou a sjednat si výhodné cestovní pojištění. Bez cestovního pojištění se ostatně rozhodně nevyplatí kamkoliv vyrazit. Ošetření v zahraničí bývá drahé a může vás bez vhodného pojištění stát enormní prostředky. V některých případech, nemáte-li sjednáno komerční pojištění, se můžete rozloučit i s lékařským ošetřením jako takovým.

Samozřejmě vždy velmi záleží na destinaci, kam se chystáte. Vždy si před cestou zjistěte tamní poměry a podle toho si vyberte vhodný produkt. Také zde vám pomohou srovnávače, které vám vyberou tu nejvýhodnější cenu při vámi požadovaných parametrech.

Je to jednodušší než kdy dřív

V současné době je sjednání pojišťovacího produktu, který zároveň má dobré parametry, rozhodně nejjednodušší historii. Právě díky zmiňovaným srovnávačům si můžete vše přehledně porovnat vedle sebe, jednu nabídku pojišťovny vedle druhé. Přesto i při takových možnostech, které nám dnes nabízí internet, je stále mnoho lidí, kteří platí vysokou pojistku, a přitom zcela zbytečně. Zdá se i vám, že platíte hodně? Nebojte se projít si nabídky konkurenčních pojišťoven a sami se rozhodnout, která je pro vás adekvátní.

 

Copyright © 2013 - 2024 All-bazar.cz