Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Zpět

0 Spodní prádlo má vliv na zážitky

Your vote is:
0.00 z 0 Hlasů

Každý už nejspíš zažil situaci, kdy mu oblečení, které měl na sobě, úplně nesedělo a bylo tak dost složité se soustředit na cokoli jiného. U spodního prádla je pohodlí to nejdůležitější.

 

Pohodlí kdykoliv

Na výletě s rodinou nebo sportovním utkání s přáteli se chceme věnovat tomu, co nás baví, a ne si neustále popotahovat ramínko od podprsenky, nechat se omezovat v pohybu upnutými trenýrkami menší velikosti a řešit další nepříjemné drobnosti. Ke sportu i odpočinku potřebujeme kvalitní a dobře padnoucí spodní prádlo, které nás nijak neomezuje a v ideálním případě o něm ani nevíme. Když je chladno, drobné chyby prádla nemusí být tak citelné, ale v horkých letních dnech, kdy se i více potíme, je každé nepohodlí znát. Drsné švy mohou podráždit kůži, pod upnutým oblečením může nakrčená látka způsobit otlaky a další nepříjemnosti.

 

Vhodná velikost

Na vině toho, proč nám prádlo často nesedí, je mnoho faktorů. Jedním z nich je i špatně zvolená velikost. Zatímco ženy mívají tendenci spíše si centimetry ubírat a dámské spodní prádlo volí menší, než by potřebovaly, u mužů je to přesně naopak. Ti naopak vybírají prádlo až o dvě velikosti větší, než je jejich správná velikost. Nepřidá jim to však na pohodlí, větší velikost znamená také širší nohavičky a ne úplně dobře zvolený střih. Muži potřebují pro své intimní partie oporu, kterou jim prádlo poskytuje, musí však dobře sedět. Podle typu střihu je opora výraznější, jako mají upnuté boxerky a slipy, nebo je minimální, což je příklad trenýrek. Ty jsou vhodné pro klidnější aktivity, přílišná volnost v citlivé oblasti by při prudkém pohybu mohla být nepříjemná a ve výjimečných případech způsobit i namožení kůže.

 

Pro letní aktivity tak volte především prádlo ve správné velikosti, které nikde neškrtí ani nepřebývá. Důležitý je i materiál. Ideální do horkých dní je bavlna nebo bavlna s příměsí, která dobře saje pot a nedráždí pokožku.

Copyright © 2013 - 2024 All-bazar.cz