Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Zpět

0 Stavební buňka k pronájmu řeší problém s cenou jejího nákupu

Your vote is:
5.00 z 1 Hlasů

Potřebujete stavební buňku? Hodí se pro mnoho účelů, a je tak populární nejen pro stavební firmy. Nemusíte si ji dokonce ani kupovat. Plzeňská firma ORANGE – prostorová řešení s.r.o. vám ji pronajme.

Stavební buňka patří ke koloritu stavenišť. Pro stavební firmy je nezbytností pro poskytnutí zázemí svým zaměstnancům. Ale oceníte ji i jako soukromníci a možností pro využité stavební buňky je celá řada.

Pouštíte se do stavby? Udělejte si zázemí ve stavební buňce

Stavební buňku oceňují i ti, co se pustili do rekonstrukce domu nebo chalupy, či dokonce do stavby. I když si dnes stavbu obvykle nasmlouváme na klíč, často pro sebe, ale i pro řemeslníky, oceníme vhodné zázemí. Ideální je právě pronájem stavební buňky.

Stavební buňky jako obytné kontejnery

Buňky jsou skvěle využitelné i jako obytné kontejnery. Mohou sloužit pro dočasné ubytování, ale dokonce i trvalé ubytování. Takto jej využívají obce v rámci různých krizových situací pro ubytování občanů. Hodí se též na rozšíření ubytovacích kapacích, zázemí pro organizátory různých akcí, v táborech, školách v přírodě i na sportovních akcích.

Unimobuňka je levné a praktické řešení pro firmy i soukromníky

Ať již potřebujete zajistit uložení nářadí, zajistit ubytování, vytvořit zázemí či obchodní prostor, je unimobuňka, jak se též stavební buňka nazývá, ideálním řešením. Plzeňská firma ORANGE – prostorová řešení s.r.o. má zkušenosti s využitím stavebních buněk pro staveniště, kanceláře, sociální zařízení, šatny, sklady, jídelny, prodejní stánky a prostory, výstavní a veletržní stánky, směnárny, bankovní budovy, pro ubytovny, rekreační objekty, hotely, školy i školky.

Výhodou řešení situace formou stavební buňky je velice rychlá realizace výstavby buňky. ORANGE – prostorová řešení s.r.o. buňky na klíč přiveze i postaví. Zdá se vám buňka malou? Nenechte se splést. Lze je navzájem spojovat do větších celků a vytvořit vždy přesně takový prostor, jaký potřebujete.

Copyright © 2013 - 2024 All-bazar.cz