Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Zpět

0 Stavební jeřáby pomáhají v malých i velkých firmách

Your vote is:
0.00 z 0 Hlasů

Manipulační technika je dnes zcela nepostradatelná v celé řadě odvětví. Využívají ji průmyslové podniky, stavební firmy i logistické společnosti, uplatnění nachází i v mnoha dalších oblastech lidské činnosti. Hlavní výhodou manipulační techniky je, že výrazně šetří čas i náklady. Na těžkou a náročnou práci není třeba velkého počtu zaměstnanců; těžká břemena během chvilky hravě přemístí stroje. Práce je tak výrazně efektivnější a zároveň roste i zisk. Mezi hojně využívanou manipulační techniku patří i stavební jeřáby.

Jaké stavební jeřáby jsou dostupné?

Stavebních jeřábů existuje několik základních typů, které se navzájem liší velikostí i výkonem. Ten pravý přesně na míru svým potřebám tak najde každá firma.

Mobilní jeřáby

Mobilní jeřáby jsou dimenzovány na náklad ho hmotnosti až do 90 tun. Kombinují přednosti vysokozdvižných strojů a velkých zařízení s podpěrou. Mobilní jeřáby poskytují maximální výkon a patří mezi nejoblíbenější velké stroje.

Přívěsné jeřáby

Přívěsné jeřáby mají široké možnosti využití, velice oblíbené jsou zejména ve stavebnictví. Pomáhají optimalizovat náklady, zkracují dobu realizace projektu a dokáží nahradit nemalý počet zaměstnanců.

Minijeřáby

Minijeřáby jsou nejoblíbenějším řešením pro realizaci všech běžných činností ve vnitřních prostorách i venku. Jejich velkou výhodou je optimální poměr ceny a kvality, malé rozměry a nízká hmotnost. Jsou univerzálně využitelné, jejich nosnost dosahuje až 8 tun. Hák je umístěn ve výšce 25,5 m. Motor minijeřábů lze přepínat z dieselu na elektro. Při druhé možnosti se výrazně omezuje hlučnost a emise jsou nulové.

Stavební jeřáby si lze koupit i pronajmout

Má-li být stavební jeřáb využíván pravidelně, je nejlepší ho koupit. Pokud je ale nezbytný jen na několik málo dnů, případně nárazově, bude vhodnější si stavební jeřáb na potřebnou dobu půjčit. V obou případech se lze obrátit na společnost Uplifter, která prodává i půjčuje spolehlivé stavební jeřáby všech typů. A zajistí i veškerou další užitečnou manipulační techniku.

Copyright © 2013 - 2024 All-bazar.cz