Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Zpět

0 Svatba Brno? Skvělá volba!

Your vote is:
0.00 z 0 Hlasů

Svatby už jsou povoleny! Sice jen do deseti osob, ale víte, co se říká? Že nemusí pršet, stačí když kape. Netoužíte-li tedy po svatbě jako Brno, stále si můžete dopřát svatbu Brno. Ve stylovém penzionku, kde se o vás budou starat jako o vlastní.

Pravá nefalšovaná veselka by se měla odehrávat na Moravě, jak vám zcela jistě potvrdí nejenom každý Moravák, ale i nejeden Čech. Na Moravě totiž disponují tím, co svatbu povyšuje na zcela novou úroveň. Nefalšovanou cimbálovkou a vynikajícím vínem. Cimbálovka se na Moravě tak nějak lépe poslouchá a víno lépe pije, nemyslíte?

Aby váš svatební den byl nezapomenutelný

Svatební den by měl být pro všechny zúčastněné nezapomenutelný - pro snoubence i svatebčany. Ti by se měli rozplývat při pohledu na stoly prohýbající se vynikajícím jídlem i pitím. Zkrátka by se na hostině měli dobře najíst, napít a skvěle se pobavit. Omezení jejich počtu proto využijte v jejich prospěch. To, co ušetříte na svatebčanech, již se v důsledku nařízení vlády na vaši hostinu nedostanou, investujte do těch, kteří o toto privilegium ochuzeni nebyli. Zřejmě do vašich nejbližších, již si to zaslouží.

Romantické ubytování jako pro princeznu

Kde takovou svatbu uspořádat? Co byste řekli stylovému brněnskému penzionku Kovárna s vlastními klenutými vinnými sklepy? Nabízející romantické ubytování, kouzelný krb a jedinečnou stěnu z historických signovaných cihel? Taková může být vaše svatba Brno. Vítejte v kouzelném penzionu Kovárna, kde váš svatební den, ale i zásnuby a rozlučku se svobodou pojmou nanejvýš stylově.

Neomezený raut a nefalšované veselí

Je libo následující scénář vaší svatební hostiny: oběd sestávající ze čtyřchodového svatebního menu podávaný ve stylové jídelně s kachlovými kamny. Večeře formou teplého i studeného rautu za doprovodu zmíněné cimbálovky? K tomu to pravé a nefalšované veselí až do časných ranních hodin. Je toto svatební hostina dle vašeho gusta? Svatba Brno tak, jak má být? Tak neváhejte! Manželství přeci jen uzavíráme párkrát za život, tak bychom si to měli pořádně užít!

 

Copyright © 2013 - 2024 All-bazar.cz