Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Zpět

0 Víte, jaký je rozdíl mezi respirátorem a rouškou?

Your vote is:
0.00 z 0 Hlasů

V posledních několika měsících je celosvětovým hlavním tématem pandemie onemocnění COVID-19. S příchodem koronaviru se spustil i masivní obchod s rouškami a respirátory. Pokud nevíte, jaké jsou mezi těmito ochrannými pomůckami rozdíly, v následujících řádcích vám je prozradíme.

 

Určitě znáte heslo: „Moje rouška chrání tebe, tvoje rouška chrání mě.“ Pokud však chcete efektivnější ochranu před virem, přijdou vám vhod spíše nano respirátory.

 

Co jsou nano respirátory?

Zakoupit se dají nejen roušky s nanotechnologií, ale i respirátory. Obsahují totiž nanovlákno, přes které se nedostane většina virů, a tím pádem jsou takové respirátory ještě účinnější. Ideální je zakoupit přímo nějaký výhodný balíček s větším počtem kusů, protože jak to tak vypadá, roušky a respirátory jen tak ze světa nevymizí.

 

Velké oblíbenosti se těší samosterilizační respirátory vyznačující se unikátními vlastnostmi. Dokážou totiž filtrovat a následně i hubit viry. Stejně tak jsou extrémně lehké a prodyšné, a tím pádem se přes ně lépe dýchá. Nano respirátory můžete používat opakovaně.

 

Kde koupit nano respirátory?

Stále se spekuluje o tom, jestli budou povinné respirátory v některých uzavřených prostorech, obchodech anebo městské hromadné dopravě. O respirátory se zvýšil zájem, a tak nenechávejte nic na poslední chvíli. Sice vám prozatím postačí antivirové šátky a roušky, nicméně s respirátory se chráníte ještě více.

 

V České republice se objevila britská mutace viru COVID-19, a proto je dobré mít se na pozoru a zvýšit svou ochranu před nákazou.

 

Nano respirátory, roušky, antivirové šátky a další galanterie jsou v nabídce internetového obchodu Mikaton.cz. V uvedeném e-shopu najdete také spodní prádlo, dekorace, povlečení, doplňky, kabelky i hračky. Sortiment je vskutku široký.

Copyright © 2013 - 2024 All-bazar.cz