Reklama

Platnost tohoto inzerátu již skončila !!!
Zveřejněno: 19/04/2020
Publikoval: Novák Stanislav
Prohlédlo: 202 lidí
#45909
2600.00 Kč

Popis inzerátu

K2 Power 90 Pánské inline brusle K2 Power 90 jsou ideální volbou pro pokročilé a zkušené bruslaře. Brusle mají rychlý a ovladatelný hliníkový podvozek, který je osazen polyuretanovými kolečky o průměru 90 mm s tvrdostí 83A a odolnými ložisky ILQ- 9. Brusle se upínají klasickým způsobem pomocí tkaniček, přezky a suchého zipu. K2 Softboot Patentovaná technologie K2 Softboot přináší lehčí a prodyšnější konstrukci vnitřní boty. Léta vývoje a pokroku dotáhly pohodlí vaší nohy až k samé dokonalosti. Klasické zapínání nadevše Zapínání pomocí tkaničky, suchého zipu a přezky je léty osvědčené a umožňuje individuálně utáhnout nártovou část brusle dle potřeby. Navíc si nemusíte připlácet za drahé lankové utahování a jiné alternativní způsoby.
Brusle jsou 1x použity, lehce odřená pravá brusle, mírně netržená síťovina. Paragon, stále v záruce. Více foto můžu zaslat po domluvě.
email: kolohnat.n@seznam.cz


Místo

Země
Czech Republic
Kraj
praha
Město
Praha
Adresa
Weilova 1144/2

Komentáře a informace k inzerátu K2 pover 90(0)

    Tento inzerát zatím nebyl okomentován.



    Přidat nový komentář

    Vážení inzerenti o vaše názory velmi stojíme. Komentáře a jakékoliv dotazy k inzerátu, nebo vaše zkušenosti s touto položkou. Všechny komentáře jsou moderovány.
    Skutečné jméno nebo Uživatelské jméno
    Nebude zveřejněn
    Recenze, zpětná vazba nebo dotaz
    *
    Toto pole je povinné
    Smazat