Reklama

Platnost tohoto inzerátu již skončila !!!

Prodám prostorný rodinný dům Pardubice - Trnová

Zveřejněno: 14/09/2021
Publikoval: Anonym
Prohlédlo: 400 lidí
#51700
8532110.00 Kč

Popis inzerátu

VÝJIMEČNÁ NABÍDKA! Kvalitní cihlová stavba, lukrativní poloha a perfektní dostupnost.

Prodávám prostorný rodinný dům s rovinatým pozemkem v poklidné městké části Pardubic - Trnové. Dům je samostatně stojící, situovaný na východ-jih a svítí-li sluníčko, interiér je celý den osvětlen příjemně měkkým teplým světlem. Půdorysné rozměry domu jsou 9,5 x 10,4 m, je celý podsklepen. Střecha je rovná, kryta asfaltovanou lepenkou, okna dřevěná zdvojená. Stropní konstrukce provedena položením povalu, schody z přízemí do 1. patra jsou železobetonové, schody do suterénu jsou betonové.
V suterénu o ploše cca 85m2 jsou technické místnosti - prostorná dílna, garáž, kotelna a prádelna. Dispozice přízemí jsou 3+1, prostorná předsíň, koupelna, WC a spíž. Dispozice 1. patra jsou 3+kk (k dispozici je nová nepoužitá kuchyňská linka), prostorná předsíň, koupelna s WC a původní malá kuchyňka. Dům je napojen na veřejný vodovod a kanalizaci, ohřev vody zajišťuje elektrický bojler a ústřední vytápění je řešeno pomocí plynového kotle. Celková plocha pozemku je 799 m2. Udržovaná zahrada o ploše 568 m2 je osázena ovocnými stromy.
V blízkosti domu je malý parčík a zastávka MHD linky č. 3, 33, 7, 11, 17. Nedaleká silnice I/37 spojuje Pardubice, Hradec Králové, Chrudim a další. V dosahu 100-200m se nachází restaurace KFC a rozsáhlé nákupní centrum s obchody Albert, Baumax, dm drogerie, Lidl, Decathlon. Další nákupní centrum Globus a Baumarkt jsou v dosahu 500m.
Lze využít jako plnohodnotný dvougenerační dům pro poklidný a pohodlný rodinný život.


Místo

Země
Czech Republic
Kraj
Pardubický
Město
Pardubice

Komentáře a informace k inzerátu Prodám prostorný rodinný dům Pardubice - Trnová(0)

    Tento inzerát zatím nebyl okomentován.



    Přidat nový komentář

    Vážení inzerenti o vaše názory velmi stojíme. Komentáře a jakékoliv dotazy k inzerátu, nebo vaše zkušenosti s touto položkou. Všechny komentáře jsou moderovány.
    Skutečné jméno nebo Uživatelské jméno
    Nebude zveřejněn
    Recenze, zpětná vazba nebo dotaz
    *
    Toto pole je povinné
    Smazat