Reklama

Platnost tohoto inzerátu již skončila !!!

Milenecký azyl České Budějovice

Zveřejněno: 11/11/2022
Aktualizace 10/03/2023
Publikoval: Vladislava Srbová
Prohlédlo: 152 lidí
#56508
720.00 Kč

Popis inzerátu

Milenecký azyl České Budějovice najdete ve výborně dostupné a přesto velice diskrétní lokalitě města, můžete si zde užít a zapomenout na starosti všedních dnů.
V azylu pro milence můžete parkovat zdarma a diskrétně uvnitř objektu na uzavřeném parkovišti.
Zaplatit ubytování v mileneckém ubytování České Budějovice a vyzvednout si klíče od pokoje může pouze jeden z partnerů. Po ukončení pobytu není nutné chodit do recepce, stačí uzamknout pokoj a dát klíče na místo, které Vám bude sděleno při Vašem příjezdu.
Milenecké azyly jsou běžné po celém světě a není tomu jinak ani v Českých Budějovicích, proto tedy klidně ponechte zbytečný ostych stranou a využijte kvalitních služeb diskrétního ubytování v mileneckém azylu. Azyl pro milence České Budějovice je to pravé ubytování co hledáte, kde si můžete splnit i ty nejtajnější erotické sny v příjemném intimním prostředí.
Azyl pro milence a zamilované České Budějovice nabízí milenecké 3 hodinové ubytování pro intimní společné chvíle, v příjemném a diskrétním prostředí, v denní době od 9.00 do 15.00 hodin.
Milenecký azyl v Českých Budějovicích Vám poskytne naprosto čistý a skvěle uklizený pokoj, který je určen pouze pro Vás, jinými klienty denního ubytování není během toho dne již obsazován. Pokoj je pouze Váš, s nikým se nestřídáte.
Milenecké ubytování České Budějovice má pokoje vybaveny rychlým internetovým Wi-Fi připojením, vlastní koupelnou, WC, minibarem, plochou LCD televizí se satelitním příjmem a rádiem.
Azyl pro zamilované a milence České Budějovice je určen maximálně pro jeden milenecký pár ve dvoulůžkovém pokoji (2 osoby, které si pobyt předem objednaly a zaplatily). Přítomnost jiných dalších osob na pokoji není povolena.


Místo

Kraj
Jihočeský
Město
České Budějovice

Komentáře a informace k inzerátu Milenecký azyl České Budějovice(0)

    Tento inzerát zatím nebyl okomentován.



    Přidat nový komentář

    Vážení inzerenti o vaše názory velmi stojíme. Komentáře a jakékoliv dotazy k inzerátu, nebo vaše zkušenosti s touto položkou. Všechny komentáře jsou moderovány.
    Skutečné jméno nebo Uživatelské jméno
    Nebude zveřejněn
    Recenze, zpětná vazba nebo dotaz
    *
    Toto pole je povinné
    Smazat