Reklama

Prodej bytu 3+1, 71 m²- Rokytnice v Orlických horách

Zveřejněno: 26/05/2023
Publikoval: Lenka Zapletalová
Prohlédlo: 161 lidí
#59272
1690000.00 Kč

Popis inzerátu

okres Rychnov nad Kněžnou
Nabízím k prodeji družstevní byt 3+1 o celkové podlahové ploše 71 m² na Sídlišti 1. Máje v Rokytnici v Orlických horách.
Byt se nachází v 1. nadzemním podlaží panelového zatepleného domu, je v pravé části podlaží.
Byt je prostorný a slunný, jeho součástí je velká vstupní chodba, ze které je vstup do všech 3 pokojů a kuchyně, která je vybavena kuchyňskou linkou se sporákem.
V prostředním obývacím pokoji jsou dvoje dveře vedoucí do chodby a kuchyně. Součástí jednoho pokoje je i lodžie. Z chodby je také samostatný vstup na wc a zvlášť do koupelny, jejíž součástí je vana a umyvadlo. Na chodbě jsou i 2 velké vestavěné skříně.

Byt je v udržovaném stavu, možné jsou drobné opravy. Jádro je původní, všechna okna jsou nová plastová se žaluziemi. V obývacím pokoji je zavedena společná přípojka na Tv a rozhlas. Ústřední vytápění je dálkové z blízké teplárny a v bytě jsou radiátory s termostatickými hlavicemi.
K bytu patří též sklep, umístěný v suterénu domu, kde je možné využívat společnou kolárnu a sušárnu.
Je vhodný k okamžitému bydlení. Je to i výhodná investice pro krátkodobý i dlouhodobý pronájem.

Dům je panelový, před pár lety prošel zateplením včetně nové střechy a celkovou rekonstrukcí a má novou barevnou fasádu. Dům má 4 patra bez výtahu. Okolí domu je pěkné, vhodné zejména pro rodiny s dětmi a lze ho využít také pro rekreační účely. Parkování je možné přímo před domem.

Město Rokytnice v Orlických horách se nachází 18 km od Rychnova nad Kněžnou Žije zde přibližně 2 000 obyvatel. Je nazýváno vstupní branou do Orlických hor.
Je zde veškerá občanská vybavenost včetně lékařské péče pro dospělé a děti . V místě je moderní velká základní škola, mateřská škola, dětské a sportovní hřiště, síť obchodů, restaurací a kaváren. Lokalita je dostupná vlakovým a autobusovým spojením.
Milovníci zimních sportů, zejména lyžování, ocení blízké lyžařské centrum v Říčkách v Orlických horách (6 km). Okolí vybízí k relaxaci, turistice i aktivnímu sportování. Pracovní příležitosti jsou v místě nebo v okolních městech případně lze dojíždět do závodu Škoda auto Kvasiny, a.s. vzdáleném cca 25 km.
Byt je nabízen k prodeji za velmi výhodnou cenu, z důvodu rychlého prodeje. Po domluvě je možné přijet se podívat na prohlídku nebo vám rádi zodpovíme další dotazy.... kontakt na tel. 702302739


Místo

Země
Czech Republic
Kraj
Královéhradecký
Město
Rokytnice v Orlických horách
Adresa
51761

Komentáře a informace k inzerátu Prodej bytu 3+1, 71 m²- Rokytnice v Orlických horách(0)

    Tento inzerát zatím nebyl okomentován.



    Přidat nový komentář

    Vážení inzerenti o vaše názory velmi stojíme. Komentáře a jakékoliv dotazy k inzerátu, nebo vaše zkušenosti s touto položkou. Všechny komentáře jsou moderovány.
    Skutečné jméno nebo Uživatelské jméno
    Nebude zveřejněn
    Recenze, zpětná vazba nebo dotaz
    *
    Toto pole je povinné
    Smazat