Reklama

Platnost tohoto inzerátu již skončila !!!

Prodej činžovního domu Vodární, Olomouc

Zveřejněno: 27/08/2015
Publikoval: Ježková
Prohlédlo: 120 lidí
#18249
Cena dohodou

Popis inzerátu

Prodej ideální poloviny činžovních domů, jedná se o 2 činžovní domy, které se nachází v historickém centru Olomouce, prodává se prakticky 1 celý samostatný činžovní dům. Dům byl postaven dle znalce před rokem 1900 a tvoří uzavřený blok s vnitřním dvorem s přístupem přes průjezd domu z ulice Vodární.

Prodej nepodsklepené budovy, se dvěma nadzemními podlažími, s nízkou pultovou střechou. V pravé části je přistavěna přízemní garáž, s plochou střechou využívanou jako terasa, přístupnou z kuchyně bytu ve II. NP. Dům ke dni prodeje není rozdělen na jednotky. V levé části domu je umístěna bytová jednotka 1+1 – kuchyň, pokoj, koupelna se sprchovým koutem a samostatnou toaletou. V pravé části domu v přízemí se nachází dílna sestávající ze dvou místností vytápěné plyn. kotlem. V zadní části je schodiště do patra, kde jsou neupravené komory a skladové prostory. V patře se nachází v celém půdoryse byt o dispozici 4+1 o celkové rozloze cca. 180 m2 a terasou. Základy budovy jsou kamenné, svislé nosné konstrukce jsou zděné o tl. 45 cm, stropy s podhledem, střecha nízká pultová, krytina plechová, klempířské konstrukce jsou z pozinkovaného plechu, vnitřní omítky vápenné štukové. Budova je napojena na dostupné inženýrské sítě – městský vodovod, splaškovou kanalizaci a plynovod. Vytápění je plyn. kotlem a elektr. přímotopnými panely.


Místo

Země
Czech Republic
Kraj
Olomoucký
Město
Olomouc

Komentáře a informace k inzerátu Prodej činžovního domu Vodární, Olomouc(0)

    Tento inzerát zatím nebyl okomentován.



    Přidat nový komentář

    Vážení inzerenti o vaše názory velmi stojíme. Komentáře a jakékoliv dotazy k inzerátu, nebo vaše zkušenosti s touto položkou. Všechny komentáře jsou moderovány.
    Skutečné jméno nebo Uživatelské jméno
    Nebude zveřejněn
    Recenze, zpětná vazba nebo dotaz
    *
    Toto pole je povinné
    Smazat