Reklama

Pronájem bytu 2+1 70 m², Horní Slavkov

Zveřejněno: 29/04/2023
Publikoval: Jiří Husák
Prohlédlo: 280 lidí
#58770
15000.00 Kč

Popis inzerátu

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu hezký byt 2+1 70m s dvěma balkony. Byt se nachází v klidné části města, nedaleko Karlových Varů či Sokolova ( 15 min autem). Byt se nabízí kompletně zařízený s krásným starožitným nábytkem (proto vyšší nájem). V bytě probíhají ještě úpravy. Nájem 15000 + 4000 poplatky za služby. Vhodné i pro lidi dojíždějící za prací do Německa-lokalita je nedaleko hranic. Zvířata povolena. Bez realitky.

We offer for long-term rental a nice apartment of 2+1 70m with two balconies. The apartment is located in a quiet part of the city, not far from Karlovy Vary or Sokolov (15 min by car). The apartment is offered fully furnished with beautiful antique furniture (hence the higher rent). Modifications are still underway in the apartment. Rent 15000 + 4000 service charges. It is also suitable for people commuting to work in a German-locality close to the border. Animals allowed. No realtor.


Místo

Země
Czech Republic
Kraj
Karlovarský
Město
Sokolov

Komentáře a informace k inzerátu Pronájem bytu 2+1 70 m², Horní Slavkov(0)

    Tento inzerát zatím nebyl okomentován.



    Přidat nový komentář

    Vážení inzerenti o vaše názory velmi stojíme. Komentáře a jakékoliv dotazy k inzerátu, nebo vaše zkušenosti s touto položkou. Všechny komentáře jsou moderovány.
    Skutečné jméno nebo Uživatelské jméno
    Nebude zveřejněn
    Recenze, zpětná vazba nebo dotaz
    *
    Toto pole je povinné
    Smazat