Reklama

Platnost tohoto inzerátu již skončila !!!

Ubytování v Jižních Čechách

Zveřejněno: 02/11/2018
Publikoval: jccho
Prohlédlo: 112 lidí
#34907
Cena dohodou

Popis inzerátu

Nabízíme zveřejnění prezentace Vašeho ubytování v internetovém katalogu ubytování pod názvem "JIHOČESKÉ CHALOUPKY A OBJEKTY". Katalog je zaměřěn výhradně na ubytování v Jižních Čechách, a to jak rekreační, tak i ostatní jako například obchodní a služební účely, ubytování zaměstnanců, bydlení, atd. Záměrem je vytvořit co nejširší a stále aktuální přehled ubytování na jihu Čech pro zviditelnění zdejších ubytovacích prostor a objektů, které se mnohdy ztrácejí v záplavě „celorepublikových“ katalogů. Katalog je rozdělen pro větší přehlednost podle okresů na jednotlivé regiony a k tomu je také přidána možnost výběru podle turistických oblastí.
Nejsme zprostředkovatelé ubytování a uvádíme v jednotlivých popisech ubytování konkrétní přímé kontakty na ubytovatele. Zhotovení prezentace objektu provedeme zdarma na základě Vámi vyplněného Registračního formuláře dle, zveřejnění prezentace za poplatek dle ceníku.
Více informací na http://www.jihoceskechaloupky.cz


Místo

Kraj
Jihočeský
Město
Tábor

Komentáře a informace k inzerátu Ubytování v Jižních Čechách(0)

    Tento inzerát zatím nebyl okomentován.



    Přidat nový komentář

    Vážení inzerenti o vaše názory velmi stojíme. Komentáře a jakékoliv dotazy k inzerátu, nebo vaše zkušenosti s touto položkou. Všechny komentáře jsou moderovány.
    Skutečné jméno nebo Uživatelské jméno
    Nebude zveřejněn
    Recenze, zpětná vazba nebo dotaz
    *
    Toto pole je povinné
    Smazat