Reklama

Platnost tohoto inzerátu již skončila !!!

Prodám elektrický skateboard

Zveřejněno: 21/03/2020
Aktualizace 21/03/2020
Publikoval: Ondřej
Prohlédlo: 630 lidí
#45611
3600.00 Kč

Popis inzerátu

PRODÁM PLNĚ FUNKČNÍ SKATE
Skate je plně funkční, jen já už ho nevyužiju. Je značky BIKOGHT, váží 3.8 kg (není tak moc těžký), má ucho, za které se skate dá nosit. Je velký 68 cm x 22 cm x 11,5 cm. Unese až 100 kg a může jet až 18 km/h. Má 3 stupně rychlosti (low – high). Pohon na pravé zadní kolo. Kola nejsou plastová!! Jsou gumová. Baterie je umístěna na spodní straně skatu. Stavová kontrolky ukazují, jak je baterie nabitá. Na ovladači jsou 3 (4) diody (schované v plastu). První ukazuje kvalitu signálu mezi skatem a ovladačem, a další 3 ukazují jak moc je skate nabitý. Pod diodami je tlačítko reverse (přepínání mezi jízdou dopředu nebo dozadu). Ovladač se nabíjí přes micro USB port (nabíjel jsem ho snad jen 2, 3). Vedle nabíjecího portu je tlačítko pro vypnutí a zapnutí. Skate se ovládá na ovladači „páčkou“ (brzda – dozadu, plyn – dopředu). V balení je klíč na uvolnění a přitáhnutí sroubí u koleček, micro USB kabel (na nabíjení ovladače), manuál, a nakonec skate s ovladačem. Skate je velkým pomocníkem, když se potřebujete rychle dostat z místa na místo. Možnost výměny gripu za příplatek (grip si vyberete vy ale pouze POUZE ČÁST ceny zaplatíte). Cena 3 200 až 3 500 Kč (záleží na způsobu dopravy a případné výměně gripu)
Pište na email: o.nabelek@gmail.com
Volejte (jenom odpoledne od 2 do 8 hodin anebo mě kdykoliv prozvoňte, zavolám zpátky): +420 735 077 860 můžete volat i bez vážného zájmu, a ptát se.

Osobní předání v Ostravě a okolí nebo Opavě a okolí. Případně zaslání poštou.


Místo

Kraj
Moravskoslezský
Město
Chuchelná

Komentáře a informace k inzerátu Prodám elektrický skateboard(0)

    Tento inzerát zatím nebyl okomentován.



    Přidat nový komentář

    Vážení inzerenti o vaše názory velmi stojíme. Komentáře a jakékoliv dotazy k inzerátu, nebo vaše zkušenosti s touto položkou. Všechny komentáře jsou moderovány.
    Skutečné jméno nebo Uživatelské jméno
    Nebude zveřejněn
    Recenze, zpětná vazba nebo dotaz
    *
    Toto pole je povinné
    Smazat