Reklama

Platnost tohoto inzerátu již skončila !!!

AKCE: Kouzelný (zázračný) živý plot - Jilm sibiřský

Zveřejněno: 08/10/2020
Publikoval: Anonym
Prohlédlo: 214 lidí
#47921
12.00 Kč

Popis inzerátu

Prodávám velice levně 2 roky staré sazenice (Jilm sibiřský) novinku na trhu KOUZELNÝ – neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot za nejnižší cenu na trhu – pouze 12Kč za rostlinu!!! Při objednávce nad 500ks cena 10Kč. Při větším odběru cena individuální. V prvním roce vyroste až do výšky 1,2 - 1,8m!!! a ve druhém roce se z něj stane plnohodnotný, hustý živý plot. Tento kouzelný živý plot je ideální pro rychlé a efektivní vypěstování vašeho soukromí nebo zakrytí vašeho domu. Jedná se o opadavou rostlinu, vytvářející hustý, živý, zelený plot s malými lesklými listy.
Hlavní výhody: mimořádně rychlý růst (až 3 metry za 2 roky), nenáročný na půdu a ošetřování, výborná ochrana proti prachu, ideální na zastínění a odizolování hluku, je bez pylu, odolný a chemicky ošetřen proti nemocem a plísním, 100% úspěšnost ujmutí v jakékoli půdě, rostlina výborně snáší stříhání, takže je možné snadno regulovat její tvar.
Výsadba plotu je nejvhodnější v jarním termínu od března do června a v podzimním termínu v říjnu a listopadu. Doporučená výsadba 6-8 rostlin na běžný metr. Dodány jsou dva roky staré rostliny s dobře založeným kořenovým systémem a zastřižené pro ideální růst.
Bezkonkurenční cena – pouze 12Kč za rostlinu. Možnost zaslání přes PPL. Levněji nikde neseženete!!!
Objednávky a info na tel.: 605 338 061 nebo e-mail: kouzelnyplot@seznam.cz


Místo

Země
Czech Republic
Kraj
Liberecký
Město
Semily

Komentáře a informace k inzerátu AKCE: Kouzelný (zázračný) živý plot - Jilm sibiřský(0)

    Tento inzerát zatím nebyl okomentován.



    Přidat nový komentář

    Vážení inzerenti o vaše názory velmi stojíme. Komentáře a jakékoliv dotazy k inzerátu, nebo vaše zkušenosti s touto položkou. Všechny komentáře jsou moderovány.
    Skutečné jméno nebo Uživatelské jméno
    Nebude zveřejněn
    Recenze, zpětná vazba nebo dotaz
    *
    Toto pole je povinné
    Smazat