Reklama

Platnost tohoto inzerátu již skončila !!!

Pronájem skladovacích a výrobních prostor, lokalita Slušovice

Zveřejněno: 01/06/2022
Publikoval: GRADDO
Prohlédlo: 349 lidí
#50004
Cena dohodou

Popis inzerátu

Rozloha lokality Slušovice činí přibližně 14 750 m2, z čehož je 7 750 m2 zastřešených, vytápěných skladovacích a výrobních prostor a 7 000 nezastřešených skladovacích ploch.
Areál se skládá ze tří samostatně stojících hal a přilehlého pozemku. Haly Kvatro B a Kvatro C jsou pro snadnou manipulaci spojeny komunikačním koridorem.
Hala Kvatro A
Kapacita cca 3 000 m2
Nosnost podlahy min. 4 500 kg/m2
Hala Kvatro B

Kapacita cca 1 750 m2
Nosnost podlahy min. 4 500 kg/m2
Hala Kvatro C

Kapacita cca 3 000 m2
Nosnost podlahy min. 4 500 kg/m2
Haly jsou vybaveny kancelářskými prostory, šatnami, sprchami, umývárnou, hygienickými zařízeními, jídelnou s malým bufetem, 2 nezastřešenými atrii.
Všechny výrobní nebo skladovací haly jsou komunikačně dostupné přes rampy. Tyto rampy jsou umístěny v zadní části hal. Haly jsou z obou stran přístupny komunikačními vstupy ze zpevněné asfaltové veřejné komunikace. Součástí areálu je manipulační dvůr, který navazuje na veřejnou komunikaci a zpevněná plocha parkoviště o rozloze 1 805 m2 a kapacitou 60 vozidel.
Celý areál je oplocen, opatřen venkovním osvětlením a kamerovým systémem. Napojen je na kanalizační přípojku, vodovodní přípojku, plynovodní přípojku, vlastní plynovou kotelnu, přípojky vnitřního napětí a přípojky státních linek. Přívody elektrické proudové soustavy se silnoproudými rozvody činí 3+PEN, 3x380/220V - 50 Hz, instalovaný příkon 140 kW. Z důvodu nového využití prostor byla v areálu postavena nová montovaná kompresorovna a přívody tlakového vzduchu, vzduchotechnika a čistička odpadních vod ze sociálních zařízení, která přečištěné splaškové vody vypouští do dešťové kanalizace.


Místo

Země
Czech Republic
Kraj
Zlínský
Město
Slušovice, okr. Zlín
Adresa
Dostihová

Komentáře a informace k inzerátu Pronájem skladovacích a výrobních prostor, lokalita Slušovice(0)

    Tento inzerát zatím nebyl okomentován.



    Přidat nový komentář

    Vážení inzerenti o vaše názory velmi stojíme. Komentáře a jakékoliv dotazy k inzerátu, nebo vaše zkušenosti s touto položkou. Všechny komentáře jsou moderovány.
    Skutečné jméno nebo Uživatelské jméno
    Nebude zveřejněn
    Recenze, zpětná vazba nebo dotaz
    *
    Toto pole je povinné
    Smazat