Reklama

Zveřejněno: 15/08/2023
Publikoval: PepaS
Prohlédlo: 184 lidí
#52492
2500.00 Kč

Popis inzerátu

Pánské kalhoty ICEPEAK vyrobeny z jedinečné funkční tkaniny zvané IceStretch, která drží svůj tvar a zajišťuje zcela pohodlí pohybu. Lehce polstrované technické kalhoty pro vášnivé lyžaře, kteří vyžadují jen to nejlepší. Slim fit střih s extra vysokým pasem a nastavitelnými šlemi byl navržen pro náročné podmínky. Melange tkanina s prodyšnou, vodě a větru odolnou membránou, která udrží v pohodlí za každého počasí. Integrovaný elastický pás v dolní části nohavic při vytažení přes lyžařskou obuv chrání uživatele před sněhem, špínou nebo vodou. Zipy na nohavicích pro snadné obutí lyžařské obuvi, na vnější straně stehen vybaveny větracími zipy.
Barva tmavě šedá, uvedená velikost XXL, délka 115, pas 105 až 110, výška sedu 35, 2x boční kapsa, 1x zadní kapsa (všechny na zipy), odepínací šle, široká poutka na opasek. Kalhoty byly jednou oblečeny na vycházku, a proto prezentuji jako nové při pořizovací ceně 3900,- Kč. Poštovné při platbě předem neuplatňuji.


Místo

Země
Czech Republic
Kraj
Plzeňský
Město
Tachov

Komentáře a informace k inzerátu LYŽAŘSKÉ KALHOTY(0)

    Tento inzerát zatím nebyl okomentován.



    Přidat nový komentář

    Vážení inzerenti o vaše názory velmi stojíme. Komentáře a jakékoliv dotazy k inzerátu, nebo vaše zkušenosti s touto položkou. Všechny komentáře jsou moderovány.
    Skutečné jméno nebo Uživatelské jméno
    Nebude zveřejněn
    Recenze, zpětná vazba nebo dotaz
    *
    Toto pole je povinné
    Smazat