Reklama

Platnost tohoto inzerátu již skončila !!!

Hudba na Vaši svatbu, oslavu, zábavu, ples,.....

Zveřejněno: 25/01/2022
Publikoval: David Vlček
Prohlédlo: 251 lidí
#53206
Cena dohodou

Popis inzerátu

Vaše svatba nebo kulatiny se blíží? Muzikant-Revival vám zajistí kvalitní a zábavnou hudební produkci na různých kulturních a společenských akcích jako jsou svatby, rodinné oslavy, taneční zábavy, firemní večírky, svatební obřady, výroční schůze, a spoustu dalších příležitostí, kde lze účinkovat. Zapomeňte na DJ, kazeťák, jen s živou hudbou a moderováním si jedinečný den užijete naplno.
Vystupujeme jako hudební trio, duo, nebo jeden muzikant podle druhu akce a přání pořadatele.
Proč byste si měli vybrat zrovna nás? Hrajeme s podklady, jež obsahují i vokály a další živě nahrané hudební nástroje. Díky tomu působí naše produkce věrně, plně, téměř jako kdybyste slyšeli originální nahrávku. K tomu všemu samozřejmě živě zpíváme a hrajeme na hudební nástroje.
Hrajeme rozmanitý repertoár co se týče žánrů i zaměření publika. Zahrnuje písně české, anglické, italské, německé. Máte svoji oblíbenou píseň, kterou byste chtěli zahrát? Objednejte si nás s předstihem a my si ji pro vás připravíme a zahrajeme. Působíme převážně v Královéhradeckém, Libereckém a Pardubickém kraji tedy zejména v regionu východních Čech. Je-li to v našich silách, dojedeme i pár kilometrů dál.
Naše produkce je vhodná všude tam, kde hledáte zábavu i umění, příjemný a plný zvuk, dostupnou cenu a nepotřebujete velkou kapelu. S naší kapelou si užijete hodně muziky i zábavy. Kontakt s publikem a maximální snaha vyhovět vašim požadavkům je u nás samozřejmostí. Více info, video a audio ukázky na webu, facebooku a youtube.


Místo

Země
Czech Republic
Kraj
Královéhradecký
Město
Hradec Králové
Adresa
Roháčova, 2118

Komentáře a informace k inzerátu Hudba na Vaši svatbu, oslavu, zábavu, ples,.....(0)

    Tento inzerát zatím nebyl okomentován.



    Přidat nový komentář

    Vážení inzerenti o vaše názory velmi stojíme. Komentáře a jakékoliv dotazy k inzerátu, nebo vaše zkušenosti s touto položkou. Všechny komentáře jsou moderovány.
    Skutečné jméno nebo Uživatelské jméno
    Nebude zveřejněn
    Recenze, zpětná vazba nebo dotaz
    *
    Toto pole je povinné
    Smazat