Reklama

Platnost tohoto inzerátu již skončila !!!

Bazalka Italiano Classico Balení obsahuje 200 semen - semena

Zveřejněno: 12/05/2022
Publikoval: Karel Neoral
Prohlédlo: 231 lidí
#54863
15.00 Kč

Popis inzerátu

Balení obsahuje 200 semen



Popis

Bazalka Italiano Classico – oblíbená jednoletá, velmi aromatická bylina pocházející z Itálie, dorůstající výšky 60 až 90 cm, vyznačující se středně velkými, oválnými, světle zářivě zelenými listy se specifickou jemnou příchutí anýzu, kvetoucí drobnými bílými květy. Je skvělou přísadou zvláště do středomořských pokrmů a do klasické kombinace s rajčaty, ale i do polévek, omáček a různých zeleninových jídel a salátů.



Léčivé účinky

Bazalka pravá má velmi pozitivní vliv na zažívání, stres, nespavost a má také mírně desinfekční účinky. Její léčivé účinky mají vliv na křeče a bolesti břicha.



Nároky

Pěstování bazalky není nijak náročné. Lze ji pěstovat buď ve větším květináči nebo od jara do podzimu na zahradě. Bazalka by měla být umístěna na slunném stanovišti.



Výsev a klíčení

Semena vysévejte od března až do dubna do nádoby s propustným substrátem velmi mělce pod povrch substrátu. Semena klíčí při teplotě okolo 20 - 25°C. Vlhkost zajišťujte rosením povrchu substrátu. Doba klíčení se pohybuje mezi 15 - 20 dny. Po vyklíčení a zesílení rostlinek přesadíme do sadbovačů vždy po 3 - 5 malých rostlinkách. Na předem zvolené stanoviště rostliny vysazujte v květnu.

Semena - neoseeds
www.neoseeds.cz


Místo

Země
Czech Republic
Kraj
Olomoucký
Město
Držovice

Komentáře a informace k inzerátu Bazalka Italiano Classico Balení obsahuje 200 semen - semena(0)

    Tento inzerát zatím nebyl okomentován.



    Přidat nový komentář

    Vážení inzerenti o vaše názory velmi stojíme. Komentáře a jakékoliv dotazy k inzerátu, nebo vaše zkušenosti s touto položkou. Všechny komentáře jsou moderovány.
    Skutečné jméno nebo Uživatelské jméno
    Nebude zveřejněn
    Recenze, zpětná vazba nebo dotaz
    *
    Toto pole je povinné
    Smazat