Reklama

Platnost tohoto inzerátu již skončila !!!

Azyl pro milence České Budějovice

Zveřejněno: 11/11/2022
Aktualizace 10/03/2023
Publikoval: Vladislava Srbová
Prohlédlo: 118 lidí
#56507
720.00 Kč

Popis inzerátu

Azyl pro milence a zamilované České Budějovice Vám zaručí příjemný pobyt v čistém a diskrétním prostředí, kde s partnerkou / partnerem můžete strávit společné intimní chvíle. Na Vaši sexuální orientaci vůbec nezáleží a nikdo se neptá na účel Vašeho ubytování a nikoho to nezajímá.
Milenecký azyl v Českých Budějovicích se těší na vaší 3 hodinovou návštěvu, denně, včetně sobot, nedělí i svátků, od 9.00 do 15.00 hodin. Výhodou azylu pro milence v Českých Budějovicích je, že nepatří mezi běžné hodinové hotely.
V mileneckém azylu České Budějovice se s jinými páry na pokoji nestřídáte, jinými zájemci o denní ubytování není pokoj během tohoto dne již obsazován.
Azyl pro milence České Budějovice má pro vás připraveny naprosto čisté, skvěle uklizené, vyvětrané a vydesinfikované pokoje. Bezpečné a diskrétní uzavřené parkování je pro Vás zdarma.


Místo

Kraj
Jihočeský
Město
České Budějovice

Komentáře a informace k inzerátu Azyl pro milence České Budějovice(0)

    Tento inzerát zatím nebyl okomentován.



    Přidat nový komentář

    Vážení inzerenti o vaše názory velmi stojíme. Komentáře a jakékoliv dotazy k inzerátu, nebo vaše zkušenosti s touto položkou. Všechny komentáře jsou moderovány.
    Skutečné jméno nebo Uživatelské jméno
    Nebude zveřejněn
    Recenze, zpětná vazba nebo dotaz
    *
    Toto pole je povinné
    Smazat