Reklama

Platnost tohoto inzerátu již skončila !!!

prodej zahrady s chatou v Opavě

Zveřejněno: 13/07/2022
Publikoval: Petr Mikulec
Prohlédlo: 324 lidí
#51169
650000.00 Kč

Popis inzerátu

Zahrada /cca 300m2/s chatou u Měst.sadů, s obytným podkrovím,kam vedou kovové stahovací schody, ihned obyvatelná.V přízemí kuchyň s jídelnou masiv,nová dlažba,vchod přes krytou terasu-nová dlažba.Dole ponecháme: velká TV JVC, nahoře Samsung,indukč.2vařič Hyunday, veškeré kuchyň.vybavení, lednice s mrazákem Bauer. Nové matrace,nové prošív.deky, možno i povlečení. Okna plastová 4x,střešní okno 1x,celá chata zateplená včet. střechy+ nové štíty zateplené.Po celé zahradě jsou el.zásuvky a osvětlení- u krbu,před chatou japonské betonové a na chatě závěsné.
V rohu u plotu záhon s rajčaty a maliny, 2x třešně,1xšvestka, 4x jabloň zakrslá,angrešt,čer. rybíz, okrasné stromy, skalka.Stůl u krbu s žulovou deskou prům.130cm, 14bílých plastových židlí stohovatel.,2 bílá plast.lehátka.Studna a vrt 4 m s dostatkem vody-el.čerpadlo 2roky staré.Vertikutátor 1rok starý, sekačka, křovinořez a veškeré nářadí. Možno vidět kdykoliv . RK nevolat!


Místo

Země
Czech Republic
Kraj
______moravskoslezský_____
Město
Opava 5
Adresa
Ant. Sovy 13, 13

Komentáře a informace k inzerátu Prodej zahrady s chatou v Opavě(0)

    Tento inzerát zatím nebyl okomentován.



    Přidat nový komentář

    Vážení inzerenti o vaše názory velmi stojíme. Komentáře a jakékoliv dotazy k inzerátu, nebo vaše zkušenosti s touto položkou. Všechny komentáře jsou moderovány.
    Skutečné jméno nebo Uživatelské jméno
    Nebude zveřejněn
    Recenze, zpětná vazba nebo dotaz
    *
    Toto pole je povinné
    Smazat