Reklama

Platnost tohoto inzerátu již skončila !!!

Čistokrevná štěňata amerického pitbula

Zveřejněno: 11/06/2022
Publikoval: peerburkhart
Prohlédlo: 135 lidí
#55103
1150.00 Euro €

Popis inzerátu

Drazí přátelé
22. března 2022 spatřilo světlo světa 7 krásných a zdravých miminek pitbulla! Jsme více než šťastní a spokojení, že to všichni udělali zdravě!


Ty nejmenší se berou nejdříve od 10. týdne života! U každého jednotlivého štěněte bude vyžadováno veterinární vyšetření a každé bude před porodem očkováno a odčerveno. Každé štěně navíc dostává EU pet pas a startovací balíček (krmivo pro štěně, obojek s vodítkem a deku s vyraženými pachy maminky a sourozenců, proti stesku po domově).

Štěněcí maminka s námi žije od svých 8 týdnů. Je to čistokrevná americká pitbull blueline. Tatínek štěněte patří ke stejnému plemeni, žije s naším dobrým kamarádem. Aby bylo možné popsat oba jejich povahu, jsou to inteligenci, věrné pouto a jejich láskyplný způsob mazlení nejlépe vyjadřuje!

*Fotky štěňat nebo rodičů zašlu na vyžádání*

Náš vrh je čistě domácí. Vyrůstají spolu ve smečce a podle toho jsou socializováni.

Nejdůležitější prioritou je najít poslušný a pečující domov pro ty nejmenší. Než si nějaké vezmete k srdci, udělejte si o tomto plemeni nějaký průzkum. Pitbul potřebuje důslednou výchovu, s respektem a klidným zacházením. Měli byste však být schopni své zvíře zaměstnat každý den (zahrada by byla výhodou).
Zdravím vás a buďte zdraví!


Místo

Země
Czech Republic
Kraj
Prague
Město
Prague

Komentáře a informace k inzerátu Čistokrevná štěňata amerického pitbula(0)

    Tento inzerát zatím nebyl okomentován.



    Přidat nový komentář

    Vážení inzerenti o vaše názory velmi stojíme. Komentáře a jakékoliv dotazy k inzerátu, nebo vaše zkušenosti s touto položkou. Všechny komentáře jsou moderovány.
    Skutečné jméno nebo Uživatelské jméno
    Nebude zveřejněn
    Recenze, zpětná vazba nebo dotaz
    *
    Toto pole je povinné
    Smazat