Reklama

Levné hotely a penziony České Budějovice

Zveřejněno: 18/05/2023
Publikoval: Irena Srbová
Prohlédlo: 98 lidí
#59156
890.00 Kč

Popis inzerátu

Levné hotely a penziony České Budějovice nabízí příjemný pobyt za nejlepší ceny, chutné snídaně a možnost parkování osobních i dodávkových automobilů.
Ubytování České Budějovice patří mezi oblíbené hotely ve městě, je situováno v jednolůžkových, dvoulůžkových, třílůžkových a čtyřlůžkových pokojích a je vhodné pro dovolenou, rodiny s dětmi, pracovní skupiny a služební cesty.
Krátkodobé nebo dlouhodobé ubytování České Budějovice s komfortním vybavením, vlastním WC, sprchou, LCD televizí se satelitním příjmem, minibarem, chladničkou, varnou konvicí a mikrovlnkou vám zaručí příjemný pobyt, hotel vám po předchozí dohodě s recepcí umožní pobyt se psem.
Hotel Minor České Budějovice vám nabízí možnost vstoupit do nového dne s chutnou snídaní a dovoluje si vás proto pozvat do vlastní snídaňové restaurace, kde jsou připravovány chutné snídaně dle vlastního výběru z bohaté nabídky šesti druhů snídaňového menu denně od 7: 00 do 10: 00 hodin.
Parkování osobních i dodávkových automobilů je možné zdarma před hotelem nebo za poplatek na uzavřeném parkovišti, které je nepřetržitě monitorováno kamerou se záznamem.
Hotely a penziony České Budějovice vám umožní vyrážet na výlety a strávit ve městě nebo v okolí v oblasti Jižní Čechy příjemnou a přitom velice zajímavou dovolenou.
Rodinný hotel Minor se nachází v klidné části města České Budějovice, je vzdálen pouhých 6 km od Hluboké nad Vltavou, zde můžete navštívit Státní zámek nebo Lovecký zámek Ohrada a jiné historické památky.
Levné ubytování vám může zpříjemnit romantická cesta z Českých Budějovic do Hluboké nad Vltavou výletní lodí po řece Vltavě.
Dovolená strávená v tichém a klidném prostředí levného rodinného penzionu v Českých Budějovicích vám poskytne ideální možnost odpočinku a přispěje ke splnění vašich představ o příjemném ubytování.


Místo

Země
Czech Republic
Kraj
Jihočeský
Město
České Budějovice
Adresa
Školní 8

Komentáře a informace k inzerátu Levné hotely a penziony České Budějovice(0)

    Tento inzerát zatím nebyl okomentován.



    Přidat nový komentář

    Vážení inzerenti o vaše názory velmi stojíme. Komentáře a jakékoliv dotazy k inzerátu, nebo vaše zkušenosti s touto položkou. Všechny komentáře jsou moderovány.
    Skutečné jméno nebo Uživatelské jméno
    Nebude zveřejněn
    Recenze, zpětná vazba nebo dotaz
    *
    Toto pole je povinné
    Smazat