Reklama

Platnost tohoto inzerátu již skončila !!!

PRODÁM MOBILHEIM BK Senátor 12,2x3,7m – Celoroční, 3 + KK.

Zveřejněno: 27/02/2020
Publikoval: Saša Kovalenko
Prohlédlo: 5393 lidí
#41473
650000.00 Kč

Popis inzerátu

PRODÁM Extra široký, krásný, kompletně vybavený mobilheim 12,2x3,7m s jedním vchodem, sedlovou střechou s imitací střešních tašek, dvojitými (izolačními) okny a dveřmi – dithermy s imitací okenic, centrálním vytápěním – nový elektrokotel + radiátory ve všech místnostech + elektrický krb v obývacím pokoji. Prostorný obývací pokoj s rozkládací sedačkou, jídelní kout, kuchyň ve tvaru U včetně spotřebičů, prostorná ložnice - dvoulůžko, vystavena skříň a kosmeticky koutek, další pokoj (2 lůžka), koupelna s vanou, sprchou, umyvadlem, elektrickým žebříkem a WC. Vchod do koupelny z chodby i z ložnice. Zvýšeny strop v celém mobilheimu.
V roce 2018 byla provedena výměna původních podlah za plovoucí, rozvodů elektrického vedení, instalace nového elektrokotle, nových elektro spotřebičů do kuchyně a elektro ohřívače horké vody do kuchyňské linky, vany a umyvadla, revize kanalizačního zařízení, pokládka nové dlažby ve vaně a WC.
Odvoz – zajistí kupující.


Místo

Země
Czech Republic
Kraj
Jihomoravský
Město
Troubsko
Adresa
Marie Cecilie 726/14

Komentáře a informace k inzerátu PRODÁM MOBILHEIM BK Senátor 12,2x3,7m – Celoroční, 3 + KK.(0)

    Tento inzerát zatím nebyl okomentován.



    Přidat nový komentář

    Vážení inzerenti o vaše názory velmi stojíme. Komentáře a jakékoliv dotazy k inzerátu, nebo vaše zkušenosti s touto položkou. Všechny komentáře jsou moderovány.
    Skutečné jméno nebo Uživatelské jméno
    Nebude zveřejněn
    Recenze, zpětná vazba nebo dotaz
    *
    Toto pole je povinné
    Smazat